Mit csináljak? Baba vagy munka?
Sajnos 4hónapja nincs munkahelyem és alibiban lakunk a férjemmel.tegnap volt egy kis összetűzésünk, mert az anyósom hol unokát szeretne hol pedig azt, h legyen munkahelyem.már nem tudok rajta kiigazodni.el vagyok keseredve, mert a párom bele sem gondol, h én mit érzek.én már szivesen szülnék babát, de... Pár hete megbeszéltük, h jöhet a baba, de most már nem érzem azt, h a párom is szeretné. még a nyáron visszaköltözünk az apámékhoz ahol kicsit könnyebb lesz anyagilag.
21/N
Őszintén? Én még simán várnék! Mivel még csak 21 vagy semmiről sem vagy lekésve. Nekem kellene egy kicsit nagyobb anyagi biztonság, mint ami most nektek van.
Bár az is igaz,hogy szülőkkel gyerekkel együtt sohasem laknék.
Keress melót, dolgozz két évet és jöhet a baba!
Az meg,hogy anyós unokát akar! Hát akkor kérjen kölcsön! De tényleg. A miénk is régóta akart! Mondtuk, hogy még kell legalább egy év a munkában,hogy nyugodt szívvel szüljek. Nekem fontosabb,hogy élvezzen a terhességem, ne kelljen aggódnom,hogy mi lesz!
Anyósod ne döntsön már arról, mikor vállaltok gyereket.
Ne azért szülj babát, mert ő presszíroz. Aztán jön a duma, hogy egy gyerek nem gyerek, két gyerek fél gyerek, és nem jó, nagy a korkülönbség a két gyerek között, és a többi.
Vagy te is úgy jársz, hogy még nincs fél éves a baba, de már újra ba.ogat az anyós, hogy "és mikor mész vissza végre dolgozni, ugye nem leszel otthon három évig, és nem tartatod el magad a fiacskájával, mert kipottyantottál egy gyereket."
A helyedben keresnék állást, és lehúznék egy évet minimum. Még mindig elég fiatalon tudtok gyereket vállalni, és nagyon nem mindegy, hogy kisgyerek mellett kell új állást keresni, vagy visszavesz a régi munkahelyed, és legalább ezen nem kell stresszelni.
Ha úgy érzed, hogy a párod nincs benne szívvel-lélekkel a babavállalásban, akkor pláne, mert így meg garantált, hogy meg fog romlani a kapcsolatotok a gyerek érkezése után. Főleg, ha ahogy írod, ő nem szokott belegondolni, hogy neked milyen, és akkor se érdekli, ha te éjszakákat nem alszol, egész nap ugrálsz a babához, mert vagy szoptatni kell, vagy pelenkázni, vagy a hasa fáj, és hiába vagy otthon, nem lesz tiptop a lakás, mint a reklámokban.
Addigra az is kiderül, hogy ilyen körülmények között nektek kettőtöknek érdemes-e még együtt maradni, ha nem törődik veled.
pffff...és akkor majd apád nyakán lesztek 40 évesen is?
Először munka, spórolás, lánykérés, esküvő és csak AZTÁN gyerek!!
Nem tudom miért olyan nehéz ezt a rangsort felállítani!!!???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!