Tisztaságmániás fiús anyukák! Mit szólnátok ha meglátnátok hogy ahova a "kisfiatok" jár egy lányhoz, az kupisabb a disznóólnál?
Kupis és rendetlen vagyok.De nagyon.Ruha itt,pohár ott,minden ahol épp leteszem.Párommal 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag be van költözve hozzám,heti 1-1 napot a szüleinél van.Normális szülők,kb 2 havonta én is vagyok náluk.Még sosem hivtam fel őket,nem vendéglátásra alkalmas lakás (albi,nem saját),anyám is csak párhavonta jön,szörnyülködik is,hogy otthon se volt rend mig velük laktam,de itt végképp.
Páromat nem igazán zavarja,rendetlen ő is,ketten eszméletlen dolgokat művelünk,takaritani,rendetrakni egyikőnk se szeret,igy általában elmosogatva van csak,és szemét kidobva hogy nehogy meglepjenek a csótányok.Plussz porszivozva 3-4 hetente.
Ma megyünk szüleivel el,de mivel én melózok délelőtt,igy felvesznek és útközben felvesszük a cuccaimat.Erre párom mondja reggel hogy anyukája ugyis kiváncsi hogy hol él a kisfia...
Eddig elvilegg szeretett,de ha meglátja azt a disznóólat,hát nemtudom...
Ti mit szólnátok?
Bár nekem ugysem fog,csak páromnak...
24/N
Jézus,végigolvastam...mert hasonló kérdést keresek,aztán belemerültem...akkor már reagálok Én is.:)
Na az biztos,hogy megértőek voltak. Nagyon. Tudd,hogy ez nem a szokványos és nagyon szerencsés vagy! Emelett tudd azt is,hogy a véleményük biztos,hogy meg volt RÓLAD,és tényleg azért beszéltek ilyeneket,hogy saját lakás stb.,mert keresték Ők is magukban a magyarázatot és nem akarták csúnyán lereagálni ezt az egészet.Tényleg szerencsésen megúsztad ezt az egészet.
Még annyit írnék,hogy Nekem hiába hangsúlyoztad,hogy nincs kosz,csak kupi,írtad valahol hogy nem is tudom milyen időközönként portalanítasz,vagy hogy mikor volt utoljára,de ne msűrűn az biztos és evvel annyi az észrevételem,hogy a por,az kosz...stb.tehát ne ringasd magam hiú ábrándokba,ha valaki,rendetlen,akkor az takarítani se tud normálisan és ezt eddig nem tudom miért nem lovagolták meg Neked.
A válaszom egyáltalán nem rosszindulatú,csak segítő szándékú.
S várom a választ,mikor sikerül megváltoznod/mikor jutsz el odáig,hogy meg akarj!?:) További minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!