Tisztaságmániás fiús anyukák! Mit szólnátok ha meglátnátok hogy ahova a "kisfiatok" jár egy lányhoz, az kupisabb a disznóólnál?
Kupis és rendetlen vagyok.De nagyon.Ruha itt,pohár ott,minden ahol épp leteszem.Párommal 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag be van költözve hozzám,heti 1-1 napot a szüleinél van.Normális szülők,kb 2 havonta én is vagyok náluk.Még sosem hivtam fel őket,nem vendéglátásra alkalmas lakás (albi,nem saját),anyám is csak párhavonta jön,szörnyülködik is,hogy otthon se volt rend mig velük laktam,de itt végképp.
Páromat nem igazán zavarja,rendetlen ő is,ketten eszméletlen dolgokat művelünk,takaritani,rendetrakni egyikőnk se szeret,igy általában elmosogatva van csak,és szemét kidobva hogy nehogy meglepjenek a csótányok.Plussz porszivozva 3-4 hetente.
Ma megyünk szüleivel el,de mivel én melózok délelőtt,igy felvesznek és útközben felvesszük a cuccaimat.Erre párom mondja reggel hogy anyukája ugyis kiváncsi hogy hol él a kisfia...
Eddig elvilegg szeretett,de ha meglátja azt a disznóólat,hát nemtudom...
Ti mit szólnátok?
Bár nekem ugysem fog,csak páromnak...
24/N
Én a helyedben szégyellném magam.
34 éves vagyok, de a Te korodban már régen anya voltam, 4 szobás házzal, munkával, kerttel, férjjel, kutyával, macskával.
Kérdésedre:Az én fiam szóba sem állna egy ilyen trehány nővel, van előtte példa, és az egyáltalán nem ilyen.A párodat meg nagyon becsüld meg, mert ritka az ilyen szintén igénytelen pasi, akinek ez az életforma megfelel.Mosakodni azért szoktatok?
ha elolvastad volna,kupi van,rendetlenség,de NEM KOSZ...
attól hogy a te korodban ennyi idősen szokás volt szülni,ma már nem az..házasodni fogunk nemsokára,de hogy gyerekre,házra,kertre,kutyára nem vágyok még egy darabig az fix
vannak tengerimalacaink,őke elegek (őket takaritjuk heti 2x)...de ilyen melóviszonyok között höülyeség házat venni,költözünk ahol többet fizetnek...majd 30 fölött keresünk valami állandót,bár lehet az már külföld lesz
Na, az a 10 év korkülönbség köztünk nem egy generációnyi azért...És ha nem lett volna gyermekem, akkor sem laktam volna kupiba...
Mellesleg magyarázd már mg nekem, hogy egy irdatlan rendetlenségben ugyan hogy lehet tisztaság???Úgy takarítasz, hogy odébb tolod a felhalmozott, szanaszét hagyott holmikat, poharakat?Ne mesélj már...Ahol kupi van, ott kosz is.Ennyi.
Nanana! és megint csak nanana!
És a pasid a reggeli indulás előtt 5 perccel találta ki ezt?????? Én úgy kihajítottam volna ha ilyet be mer szólni főleg így reggel, hogy csak koppan!
Szerintem itt más van a háttérbe: szerintem a pasid így akarja elérni, hogy nélküle és egyedül takaríts! Mert ügye ha az leendő anyósék betoppannak és elhűlnek a kupi láttán, akkor kettőtök közül TE LESZEL a hibás! Hisz:
1. te vagy a nő, neked kell rendet rakni (ez még abból az időből való, amikor a nő NEM dolgozott!)
2. Saját fiára ugye azért nem fog ráförmedni!!! ( tudod fiús anyák a széltől is óvják...)
3. az anyóst nem fogja érdekelni még az sem ha 12 órázol és a harmadik diplomádra készülsz és a 10. nyelvvizsgádra, mert azt mindig túl tudják licitálni...
Mit tehetsz?
Ha jól olvasom elmennek eléd a munkahelyedre, majd irány hozzátok! Nos, mondhatod azt hogy csak felugrasz / felugrotok és menjetek tovább ( ha időre mentek akkor ha elhúzod egy kicsit az időt a munkahelyeden mondván a telefonban hogy a főnököd még erre és erre kért meg, és az még 10 perc akkor nyert ügyed van) vagy mondhatod azt is őszintén a kocsiban, hogy - ha már szállnának ki a kocsiból, hogy igazából most nem aktuális és következő hónapban szívesebben látnád vendégül őket egy ebédre vagy vacsira az albérletekbe, mert ezen a héten 10-ből vizsgáztál, túlóráznod kellett a héten és éppen ezért most nagy kupi van fent és azt nem szívesen mutogatnád...
Amúgy a PASID ma reggel mi a fenét csinál? Vagy neki is be kellett menni? vagy csak alszik???? Mert én úgy kivágnám a basszust hogy csak ihaj... ja és nyugodtan bevezethetnéd azt hogy akinek az ismerőse jön fel hozzátok min. 1 nappal tessék bejelenteni, és az takarít akihez az illető tartozik...majd a pasid legközelebb meggondolja az ilyen magánakciókat!!! (hidd el észre sem veszed, de 1 év múlva míg te takarítasz addig a pasid a tv előtt a fotelben sörrel a kezében nézi majd a meccset!)
kupac ruha alatt milyen kosz lenne? porszemek?
pohár,apró lomok alatt milyen kosz lenne?
nekem a kosz a lecspegtetett ,kiöntött kaja utáni dolgok,a kintről behozott sár,a tengerimalackák által széthagyott füszálak és alom,és hasonlók
már felöltözve voltam amikor csak megemlitette,hogy ha már ugyis erre jövünk
nem igazán hatja meg hogy mit lát az anyaj (bár igaz,engem se h mit lát az enyém...)
nem akarja h egyedül takaritsak mig ő sörözik,ennyi év alatt már kiderült volna,ha takaritás van vagy főzés,akkor mindig együtt
én jöttem fél7re melóba,ő 7re ment máshová
Nekem mondjuk az jutna eszembe, hogy ha én ilyen rendmániás vagyok, akkor a fiam miért nem rak rendet. Tekintve, hogy ketten laktok ott, nekem eszembe sem jutna csak téged rendetlennek tartani, hiszen ezek szerint a párod épp olyan rendetlen.
Mondjuk ez a veszély engem nem fenyeget, fiam ugyan van, viszont tisztaság- és rendmániás nem vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!