Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztaságmániás fiús anyukák!...

Tisztaságmániás fiús anyukák! Mit szólnátok ha meglátnátok hogy ahova a "kisfiatok" jár egy lányhoz, az kupisabb a disznóólnál?

Figyelt kérdés

Kupis és rendetlen vagyok.De nagyon.Ruha itt,pohár ott,minden ahol épp leteszem.Párommal 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag be van költözve hozzám,heti 1-1 napot a szüleinél van.Normális szülők,kb 2 havonta én is vagyok náluk.Még sosem hivtam fel őket,nem vendéglátásra alkalmas lakás (albi,nem saját),anyám is csak párhavonta jön,szörnyülködik is,hogy otthon se volt rend mig velük laktam,de itt végképp.

Páromat nem igazán zavarja,rendetlen ő is,ketten eszméletlen dolgokat művelünk,takaritani,rendetrakni egyikőnk se szeret,igy általában elmosogatva van csak,és szemét kidobva hogy nehogy meglepjenek a csótányok.Plussz porszivozva 3-4 hetente.

Ma megyünk szüleivel el,de mivel én melózok délelőtt,igy felvesznek és útközben felvesszük a cuccaimat.Erre párom mondja reggel hogy anyukája ugyis kiváncsi hogy hol él a kisfia...

Eddig elvilegg szeretett,de ha meglátja azt a disznóólat,hát nemtudom...

Ti mit szólnátok?

Bár nekem ugysem fog,csak páromnak...

24/N

2011. máj. 28. 08:27
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

nem,ő ténylegesen tisztaságmániás...anyám is mosómaci,de párom anyukája minden hétvégén nagytakarit (függönyt mos,takaritógéppel végigsikál mindent,ablakmosás 2 hetente,amit el lehet képzelni)

Nem csaka széthagyott ruhák és poharak a rendetlenség,csak ez a legfeltűnőbb...ágy beágyazatlanul (bár mondtam páromnak ha megy el,akkor ágyazzon be,reggel ő még feküdt amikor eljöttem),félig üres flakonok ágy körül,számitógép asztalon minden apróság,de már borul megint,könyvek,jegyzetek földtől plafonig mindenütt,másik szobában kiteregetett ruhák madzagon,megszáradtak egy kupacban,kb 10 pár cipő gúródik az előszobában,2 hete elszáradt virág a vázában,tegnapi epres edény monitor tetején

2011. máj. 28. 09:27
 22/72 A kérdező kommentje:

hű,viszont eszembejutott...hamus az ablakban,pedig párom nem cigizik előttük,mert mindig halgathatja h nemkéne...

ha azt észreveszik,akkor onanntól nem a rendetlenség lesz a fő baj:D

2011. máj. 28. 09:28
 23/72 anonim ***** válasza:
71%
Rakj rendet gyorsan,ami olyan "vágd" a szekrénybe.Tegyél rendet az életedben.Nevezz ki időpontokat a héten,hogy ezen a napon a mosás,ezen a portörlés porszívózás stb.És a köztes időben pedig csak arra kell vigyáznod,hogy ne legyen rumli.Nekem bevállt.
2011. máj. 28. 09:29
 24/72 A kérdező kommentje:
leirom megint: már nem tudok rendet rakni,mert együtt megyünk
2011. máj. 28. 09:38
 25/72 anonim ***** válasza:
75%
Nincs veled semmi gond, dolgozol, és iskolába is jársz, én rendmániás vagyok, de van nekem egy fiam és egy felesége akik együtt kb olyanok lehetnek mint te meg a párod.A leányzó még ott is tanult, dolgozott, és úszott a lakás, mindenhol volt valami lerakva stb. De felfogtam ésszel, hogy munka, tanulás mellett ez van, majd később megváltozik, na persze nem így lett, megszületett az unoka és még nagyobb káosz lett, rettenetes, de nem szidom, próbálok neki segíteni amikor tudok, ő ezt látta otthon, ezt tanulta a családjától.Most pár hónapja kezd megérni arra, hogy igényelje a rendet, az unokám most kezd mászni, és bizony a kis menyem minden nap porszívózik, felmos, takarít:))hihetelten, de örülök neki, eddig is szerettem, pedig rendetlen és szétszórt volt, de emberileg egy tündérvirág:) viszont most még jobban szeretem:)
2011. máj. 28. 09:41
 26/72 anonim ***** válasza:
81%
Én erre nem tudok válaszolni, mert már semmit nem tehetsz. Max előre mondod, hogy nagyon nagy kupi van, nem volt időd takarítani. Viszont most azért írok, hogy elmondjam, reményt adtál az életemnek, hogy így is lehet pasit találni, ugyanis én is ilyen vagyok :D Csak én még főzni sem tudok. És nem is mosogatok csak ha már nincs tányér.
2011. máj. 28. 09:44
 27/72 anonim ***** válasza:
79%
Ne mondd már, hogy egy 37m2-es lyukat nem lehet munka és tanulás mellett rendben tartani! Én is ekkora lakást béreltem, amíg egyetemista voltam, nagyjából félóra alatt patyolattisztára lehet suvickolni. Rendet tenni meg nem akciószerűen kell, hanem mindig mindent használat után vissza tenni a helyére, és akkor nincsen kupi. De ha neked jó egy disznóólban élni...
2011. máj. 28. 09:48
 28/72 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk én nagyjából a te korosztályodba tartozok, de az én szüleim is rendmániásak, így tudom mit gondolnának:

Azt, hogy, hogy lehet egy lány ennyire trehány és igénytelen?

Biztos elásod magad előttük és nagy szerencse, hogy nem a lányuk vagy különben a fejedet leordítanák. :)

Már nem tehetsz semmit. Ha olyanok, akkor a szemedbe nem mondják meg, és mézes mázosak lesznek, belül meg sikítoznak.

Ha pedig olyanok, akkor lehordanak mindenek, vagy legalább is kapod majd a megjegyzéseket.

21/L

2011. máj. 28. 09:51
 29/72 A kérdező kommentje:

9:44

volt már rá példa hogy elfogyott az összes tányér,pohár,előszedtük az eldobhatóakat:)

anyám az első pár alkalommal megpróbált rávenni hogy tegyek rendet,de feladta,most már csak kiszedi a fitelból a ruhákat,és nem szól

2011. máj. 28. 09:53
 30/72 anonim ***** válasza:
74%
így jártál,legalább tanulsz belőle.
2011. máj. 28. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!