Tisztaságmániás fiús anyukák! Mit szólnátok ha meglátnátok hogy ahova a "kisfiatok" jár egy lányhoz, az kupisabb a disznóólnál?
Kupis és rendetlen vagyok.De nagyon.Ruha itt,pohár ott,minden ahol épp leteszem.Párommal 4 éve együtt vagyunk,gyakorlatilag be van költözve hozzám,heti 1-1 napot a szüleinél van.Normális szülők,kb 2 havonta én is vagyok náluk.Még sosem hivtam fel őket,nem vendéglátásra alkalmas lakás (albi,nem saját),anyám is csak párhavonta jön,szörnyülködik is,hogy otthon se volt rend mig velük laktam,de itt végképp.
Páromat nem igazán zavarja,rendetlen ő is,ketten eszméletlen dolgokat művelünk,takaritani,rendetrakni egyikőnk se szeret,igy általában elmosogatva van csak,és szemét kidobva hogy nehogy meglepjenek a csótányok.Plussz porszivozva 3-4 hetente.
Ma megyünk szüleivel el,de mivel én melózok délelőtt,igy felvesznek és útközben felvesszük a cuccaimat.Erre párom mondja reggel hogy anyukája ugyis kiváncsi hogy hol él a kisfia...
Eddig elvilegg szeretett,de ha meglátja azt a disznóólat,hát nemtudom...
Ti mit szólnátok?
Bár nekem ugysem fog,csak páromnak...
24/N
Utolsó!
A te fiúd viszont a másik véglet.Ez már beteges.
Még bent is bagóztok????
Wwááááááááá :))
Akkor anyósod tuti, hogy seggel fog kifordulni tőletek. Nem lesz gond a gyakori látogatással...:)
11:17-es vagyok
Higgyétek el öröm egy ilyen ember mellett élni. Nyilván ő sem mindig minden körülmények között ilyen. De jó, hogy legalább nem én kel kiganyézzam a házat utána. És nem csak ilyen dolgokban precíz másban, ígéretek terén is...
Hiszem, hogy 15-50 év házasság után sem lesz egy "lsz.rom" pasas belőle, ugyanúgy kiveszi a részét a házimunkából mint én...
Ja, s ha hozza teszem, hogy kimossa az ingét, kivasalja ha én nem vagyok kéznél, akkor gondolom teljesen kiakadtok:D
Minden csak nevelés és felfogás kérdése. Legalább nem nyuvadunk meg a bűzben-koszban...és nem megy a házasságunk rovására a rendetlenkedése...
Bocs az offért
Kérdező!
Hát igen, a diploma ( hiába másod) mellé észt még mindig nem osztanak!!! Mert mi lett volna, amikor azt mondja neked reggel, hogy jönnek a szülei ( vagy valami hasonlót) akkor miért nem merted kinyitni a szádat és visszakérdezni, pl így: szerinted anyád mit fog szólni ehhez a kupihoz? Szerinted jó ötlet ilyen kupiba beengedni bárkit is? ...stb
Szóval szerintem nagyon bután intézed a dolgaidat!
Ráadásul, puffoghatsz itt hogy 3-4 éve vagytok együtt, de az szemmel láthatólag sz@rt sem ér, mivel a PROBLÉMÁITOKAT nem egymással beszélitek meg... feldughatod a se_ggedbe (bocs a kifejezésért, de ha másként írom nem megy át az üzi) a másoddiplomádat meg a 4 évet, ha nem tudsz KOMMUNIKÁLNI...
Ja és üzenem: ebből kifolyólag szerintem a kapcsolatotok hanyatlóban van (kapálódzhat ez ellen is, és mondhatod hogy neeem de a pirosra ne mondjuk már azt hogy zöld)...
ma 14:58
Na, hát én a pirosra pirosat mondtam (nyomtam).
Muszáj ilyen stílusban kommunikálni?
Lehet, hogy ő rendetlen, de te meg tapló vagy, ne haragudj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!