Voltal mar olyan helyzetben, hogy tudtad az egyetlen epeszu megoldas a szakitas a paroddal de o jelentette a vilagot es igy nem lett vegul belole szakitas?
Amikor erezted,hogy a kapcsolatotok nem olyan mar,mint regen volt es tudtad,Hogy nem is lesz mar olyan soHa. Amikor sokkal egyszerubbnek lattad a dolgokat nelkule de kozben a gondolat,Hogy tobbet nem lesz neked kinzott. Amikor mar bele faradtal a szenVedesbe de tudtad,Hogy ezerszer jobban fogsz szenVedni nelkule....
Volt Valaki rajtam kiVul ilyen Helyzetben?
"Mindenki volt rajtad kívül ilyen helyzetben. Én is. Most boldog vagyok, a megfelelő emberrel. Megszenvedtem érte. De ki nem?!"
Lehet egyedul is megszenvedni azert a valakiert, nem kell hozza egy rossz kapcsolatban dekkolni, amivel akadalyozzuk a jobb eljovetelet.
Részemrol nem maradtam sosem olyan kapcsolatban, amiben nem ugy ereztem, hogy az az, ami szamomra egy idealis kapcsolat, tehat en nem voltam ilyen helyzetben. (Nem éreztem soha, hogy sok szol a szakitas mellett, de megsem akarok szakitani.)
Szia!
Én ugyan így vagyok a párommal mint te!Már nagyon sokat szenvedtünk és szenvedünk egymás mellett de egyszerüen nem tudjuk elengedni egymást,már tulságossan közel állunk egymáshoz ahhoz hogy megtegyük ezt a lépést,valamikor én mondom hogy most már elég,valamikor pedig ő mondja azt,ennek ellenére mindig egymás mellett kötünk ki!
Bár valoszinü azért is mert a rossz dolgok mellett azért történt sok jó dolog is és jóban rosszban kiálltunk egymás mellett és nem csak a rózsaszin ködben éltünk!A mi kapcsolatunk 4 éve tart,de hogy meddig azt nem tudom??!Mert egy időzitett bombán ülünk ami bármely pillanatban robbanhat!Egyenlőre nem tudom elképzelni az életemet nélküle sajnos,vagyis eltudom,de a szakíttás után egy nagyon kemény időszak következik az életemben azt tudom,és összetört álmokkal és szívvel fogok távozni a kapcsolatból,vele terveztem ő úgy nézki hogy nem nagyon!
Ezért szenvedtem 4 évig és probáltam az életüneket jó írányban terelni mind feleslegessen és mind feleslegessen 4 évet elcsesztem az életemből egy olyan nőre akiért felesleges volt tepernem és hajtanom!Elvesztettem a munkám az autom az egzisztánciám és mindent feladtam a közös jövőnk érdekében,tudom hogy nagy butaságot csináltam de sokáig azt gondtolam hogy ő is így gondolja,de ez csak az én fejemben volt egy illuzió amit kergettem és nem vettem észre hogy ez csak ezt én akarom így!Egyszóval hülyére lettem véve aki szerintem hamarossan összetörve és megalázottan távozik egy 4 éves kapcsolatból!
27 éves férfi voltam!
Erre való a szerelmi oldás nevű mágia.;)
Azt si erdemes megnezni,nem tett-e Rátok kötést a kedvesetek szerelmi magiaval anno, ami miatt nem tudtok szétmenni...
Kedves 09:51-es!
Mi az az idozitett bomba, amin ültök? Mi robbanhat ki?
(35/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!