Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, a feleségem megcsal...

Úgy érzem, a feleségem megcsal, hogyan tudnék utána nyomozni?

Figyelt kérdés
Konkrét személy van, akire gyanakszom. Feleségemmel 5 éve vagyunk házasok, közös gyerekünk is van. Sokat dolgozom, ezért nem tudom, hogy mit csinál egész nap, csak este találkozunk. Az utóbbi pár hónapban nagyon ellenséges velem, mindenért beszól, gúnyos. Gondoltam, ingerült, sok gondja van. De folytatta, és egyre több gyanús dolgon akadt meg a szemem pl. azt hazudta a telefonban, hogy a gyereket vitte óvodába, holott aznap a gyerek a szüleinél volt. Van egy pasas, aki a munkatársa, és a feleségemet mindig dicséri összejöveteleken, konkrétan rá gyanakszom. A feleségem gyönyörű nő, és nagyon okos, ha akarna, ki tudna játszani. Nincs időm nyomozni utána, követni, ezért szeretnék más módszerhez folyamodni, a magánnyomozótól sem riadok vissza, a pénz nem akadály.
2011. máj. 26. 21:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
69%

elmesélnék egy példát:

a barátom az exnője mellett volt így kikészülve, rémálmai voltak, szinte mindig, mindig úgyérezte hogy hazudik a bnő, hogy kihasználja őt, csak a pénzéért kell

és most, hogy én vagyok ennek a srácnak a bnője, látom engem szabályosan leural/csicskáztat/bezár/féltékeny

ebből arra jöttem rá, hogy valószínű az exnője ezt az uralkodást nem hagyhatta meg maga felett, igenis megtartotta a szabadságát és elég ennyi volt ahhoz, hogy a barátom azt higyje, nem megbízható a nő, amibe komolyan majdnem beleőrült, a saját TÉVKÉPZETEI MIATT.

2011. máj. 27. 11:16
 22/29 anonim ***** válasza:
23%
Talán megkéne neki adni amit máshol akar keresni,ha most még nem is, előbb utóbb ugyis megteszi,a feleség nem csak szobadísz,törödni is kell vele,különben...
2011. jún. 6. 19:39
 23/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ehhez nem kell drága magánnyomozó, elég egy hozzád nagyon (feleségedhez kevésbé) közelálló haveroddal, barátoddal megbeszélni, hogy ha ráér akkor esetleg nézzen utána, amíg te dolgozol
2011. jún. 6. 22:56
 24/29 anonim ***** válasza:
30%
Szánalom ez a nyomozósdi,nem nyomozgatni kell hanem kommunikálni,nem tudod mit csinál a feleséged egész nap,valószinű gyereket nevel és várja hogy a férje foglakozzon vele,sajnos tele a gyakori az elhanyagolt nőkkel.
2011. jún. 6. 23:02
 25/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha a feleséged megcsal, akkor nem nyomozni kellene utána, hanem visszahódítani. Ha szereted , tedd meg érte, hogy számára szerethetővé válsz. Ha nem akkor meg hagy el akkor is, ha nem csalt meg. Jobban járnátok mindketten.

Nyilván elhanyagolod a feleséged, és úgy néz ki ő is téged.

Ez nem állapot. Ő elkezdett idegesíteni téged, hátha észhez térsz, te meg rögötön féltékenykedsz. Egy állóháború látszik kibontakozni.

Az ilyet időben kell abbahagyni. Tudd meg amit akarsz, ha így neked jobb, de ha ártatlan akkor legyél egy angyal a továbbiakban és mentsd a menthetőt.

2011. jún. 7. 02:34
 26/29 anonim ***** válasza:
Próbálj újra az élete része lenni és jelen lenni a közösen vállalt életetekben, ezzel bizonyíthatod, hogy szereted. És a nőknek MINDIG kell a lelkizés. Hiába a pénz, nem fogja értékelni, ha még többet dolgozol és még kevesebbet lát, de azt igen, ha többet vállalsz otthon és újra beszélgettek. Vádaskodás helyett előbb próbáld őszintén látni magadat az ő szemével. Egy házasságba nem csak pénzt kell fektetni, néha olyasmit is fel kell áldozni, ami nehezebb (pl. büszkeség, szabadidő). De a te döntésed, számodra az életed melyik területe a legfontosabb.
2011. jún. 7. 03:41
 27/29 anonim ***** válasza:
42%

Kérdezzed meg tőle, hogy megcsal-e?

Ha azt mondja, hogy IGEN,........akkor megcsal!

Ha azt mondja, hogy NEM,........akkor is megcsal!

2011. jún. 7. 05:51
 28/29 anonim ***** válasza:

Sajnálom haver pontosan tudom mit érzel, nálunk is ugyan ez volt, csak már be is bizonyosodott. A legfájóbb az, hogy soha nem tette volna ha egy szemét ribanc munkatársa nem hitette volna el vele, hogy nekem szeretőm van.

De én is hibás vagyok ahogy te is, ha szereted azt tudni kell kimutatni minden nap, akkor is ha nem viszonozza, vagy nem érdemli meg, ez nagyon nehéz, de csak így van esélyed. Már többször is ajánlottam ezen az oldalon a következő filmet: Szerelempróba és a könyv a filmből: Merj Szeretni (én a vateráról vettem).

Még valami szerintem kár fizetni a magánnyomozónak attól, hogy bebizonyosodik a dolog nem lesz jobb senkinek sőt, erőszakkal visszatartani úgy sem lehet nincs is értelme.

2011. jún. 7. 08:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Néhány válaszoló le lett itt pontozva amikor azt írta,hogy probáld meg visszahòditani.foglalkozni kell a nökkel.valoszinü azért ilyen veled,mert nem veszed észre,hogy hiányzol neki stb.több közös program kell.nem pedig éjszaka hazajárni a munkábol.a pénz nem minden.néha sokkal fontosabb az hogy mellette vagy e mint az hogy mennyit kerestél a hónapban!ha megcsal az nem csak az ö hibája hanem a tiéd is!ehhez két ember kell!

Sok sikert!ha igazán szeretitek egymást akkor úgyis megoldjátok,ha volt/van megcsalás ha nem!

2011. jún. 7. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!