Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem, a feleségem megcsal...

Úgy érzem, a feleségem megcsal, hogyan tudnék utána nyomozni?

Figyelt kérdés
Konkrét személy van, akire gyanakszom. Feleségemmel 5 éve vagyunk házasok, közös gyerekünk is van. Sokat dolgozom, ezért nem tudom, hogy mit csinál egész nap, csak este találkozunk. Az utóbbi pár hónapban nagyon ellenséges velem, mindenért beszól, gúnyos. Gondoltam, ingerült, sok gondja van. De folytatta, és egyre több gyanús dolgon akadt meg a szemem pl. azt hazudta a telefonban, hogy a gyereket vitte óvodába, holott aznap a gyerek a szüleinél volt. Van egy pasas, aki a munkatársa, és a feleségemet mindig dicséri összejöveteleken, konkrétan rá gyanakszom. A feleségem gyönyörű nő, és nagyon okos, ha akarna, ki tudna játszani. Nincs időm nyomozni utána, követni, ezért szeretnék más módszerhez folyamodni, a magánnyomozótól sem riadok vissza, a pénz nem akadály.
2011. máj. 26. 21:31
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen, a színvonal miatt nem hagyna el, nem azért, mert szeret. Én szeretem, és megadok neki mindent, de azt nem tűröm el, hogy megcsaljon. Azt a magánnyomozó irodát felhívom holnap, akit az egyik válaszoló belinkelt.
2011. máj. 26. 22:34
 12/29 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi, de ne legyél már ilyen papucs! Nem szeret, megcsal és ennyire elnézed neki? Lehet hogy okos meg gyönyörű, azért tisztelhetne Téged...
2011. máj. 26. 22:41
 13/29 anonim ***** válasza:

Teneked mi az igényed, ami egy kapcsolat tartalmát illeti?

Mi lesz, ha bizonyitek lesz a kezedben a megcsalásrol, mit akarsz tenni?

Hány évesek vagytok, hány gyermek van?

(35/L)

2011. máj. 26. 23:02
 14/29 anonim ***** válasza:

22:34

"megadok Neki mindent"

Ha erzed, hogy megcsal, akkor azert teszi, mert "valami" megis hianyzik az eletebol, erre nem gondolsz?

2011. máj. 26. 23:32
 15/29 anonim ***** válasza:
95%

tipp:

kérdezd meg szemtől szembe a feleségedtől, ha válasza:

- ugyan, hova gondolsz

-vagy: mit képzelsz rólam, kikérem magamnak típusúak

akkor igen, megcsal.

a helyes reakció:

-drágám, én annyira szeretlek, hogy is fordulhatott ez meg benned? ha problémáid vannak, valamit hiányolsz, vagy valamiben nem úgy viselkedek, add elő, megoldjuk :)

2011. máj. 27. 00:16
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

megjegyzés:

aki ebben az esetben hazudik, érdekes mód mellőzi a "nem" választ, helyette körbeírja

de ha kikényszeríted, a szemedbe is mondhatja, hogy nem

tehát nyugodt hangon, türelmesen, odafigyelve tedd fel a kérdést

2011. máj. 27. 00:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

ja és a szemkontaktus:

ha mereven néz a szemedbe és várja a válaszának a hatását, vagy épp hogy kerüli a tekinteteted akkor is kamuzik.

2011. máj. 27. 00:21
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

bocsi, megint én:

még annyit:

a gond ott kezdődik, ha elhiszi amit hazudik, mert akkor természetesek a reakciók

nekem volt már olyan, hogy valamiben hibáztattak és nem emlékeztem a bakimra és mindenki elhitte, hogy nem tehetek semmiről, amikor leesett, hogy ja....

2011. máj. 27. 00:24
 19/29 anonim ***** válasza:
Szerinted miért csak a férfival kell "elbánni"? A feleséged nem egy utolsó ... ? Ha egyszer megcsal, mert nem szeret téged, akkor elbánhatsz ezzel a fickóval... jön majd ezer másik. Nem érzed magad papucsnak? Jól érzed magad ebben a kapcsolatban? Mit szeretsz benne, ha ő így viselkedik veled? Nem érzed magad kihasználtnak? Talán mielőtt "elbánsz" a fickóval - ha egyáltalán létezik - gondolkozz el magadon, elég alaposan, és csak utána cselekedj. Mert itt veled sem stimmelnek a dolgok. Engem spec. zavarna, ha rajtam csak élősködne, és az érzelmi részt mással intézné el...
2011. máj. 27. 11:06
 20/29 anonim ***** válasza:

most kiderült, hogy tényleg félrelép az asszony?

lemaradtam vmiről?

2011. máj. 27. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!