Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A húgom miért kisfiúkkal...

A húgom miért kisfiúkkal kavar? Ez normális?

Figyelt kérdés

Húgom és köztem 2 év korkülönbség van. Ugyanabba a suliba járunk és ugyanakkor fogunk végezni, mert én 5 évfolyamoson vagyok. Húgomba csomó haverom szerelmes, mert szép lány, csinos, meg okos. De ő mégis 9.-esekkel, meg 10.-esekkel áll le. A saját évfolyamából vagy idősebbek közül nem is tetszik neki senki. Most egy 15 éves sráccal kavar, aki nagyon kisfiús még, állandóan hülyül a szintén kisfiú haverjaival, fogócskáznak meg mittudomén. Húgomat kiröhögtem, mikor mutatta, hogy ő jön be neki. Sokat szoktunk beszélni, olyanokat is mondott, hogy szexelne egy ilyen kisfiúval, mert olyan aranyos. Mi baja lehet neki?

19/F

2011. máj. 25. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
semmi baja nincs. ez tetszik neki. mindenki más.
2011. máj. 25. 20:03
 2/8 anonim válasza:
0%

Undorító!

Sztem védd meg szegényeket, beszélj róla egy szakemberrel, küldd el hozzá, vagy valami.

9-10 évesekkel????

Pedofília a betegség neve. És nem rosszindulatból mondom, ez van.

2011. máj. 25. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól értem, hogy húgod 17 éves és 15-16 éves srácok jönnek be neki?

Semmi baja nincs a tesódnak!

2011. máj. 25. 20:12
 4/8 anonim válasza:

2. válaszoló:

9.-esek meg a 10.-esek 15-16 évesek. A csaj pedig ha jól számolom 17. 1-2 év kor különbség. Szerintem ez normális.

2011. máj. 25. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem 9-10 évesekkel jézusom. 15-16 évesekkel, de akkor is..pont azokkal közülük, akikben semmi férfiasság nincs és még kb játszanak.
2011. máj. 25. 20:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán éppen azért, mert ők éretlenebbek, így ő könnyebben tud irányítani a kapcsolatban, valamint a srác felnéz rá, mert idősebb, "tapasztaltabb" nője van. Szerintem ez egy típusa az önbizalomhiánynak.. Felnőttként semmi gond nincs azzal, ha a fiú fiatalabb, de a húgod a "szerelmeivel" tényleg valahol a gyermekkor-ifjúkor határán táncol, szokatlan az ő korában, hogy fiatalabbakra hajtson valaki.
2011. máj. 25. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne cs*szegesd ezzel, nincs semmi baja.
2011. máj. 25. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
44%
Biztos azért 9 meg 10.-esekkel, mert a 8.-osok és fiatalabbak más iskolába(általános) járnak.
2011. máj. 25. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!