A húgom miért kisfiúkkal kavar? Ez normális?
Húgom és köztem 2 év korkülönbség van. Ugyanabba a suliba járunk és ugyanakkor fogunk végezni, mert én 5 évfolyamoson vagyok. Húgomba csomó haverom szerelmes, mert szép lány, csinos, meg okos. De ő mégis 9.-esekkel, meg 10.-esekkel áll le. A saját évfolyamából vagy idősebbek közül nem is tetszik neki senki. Most egy 15 éves sráccal kavar, aki nagyon kisfiús még, állandóan hülyül a szintén kisfiú haverjaival, fogócskáznak meg mittudomén. Húgomat kiröhögtem, mikor mutatta, hogy ő jön be neki. Sokat szoktunk beszélni, olyanokat is mondott, hogy szexelne egy ilyen kisfiúval, mert olyan aranyos. Mi baja lehet neki?
19/F
Undorító!
Sztem védd meg szegényeket, beszélj róla egy szakemberrel, küldd el hozzá, vagy valami.
9-10 évesekkel????
Pedofília a betegség neve. És nem rosszindulatból mondom, ez van.
Jól értem, hogy húgod 17 éves és 15-16 éves srácok jönnek be neki?
Semmi baja nincs a tesódnak!
2. válaszoló:
9.-esek meg a 10.-esek 15-16 évesek. A csaj pedig ha jól számolom 17. 1-2 év kor különbség. Szerintem ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!