Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lusta lennék?

Tényleg lusta lennék?

Figyelt kérdés
Idén érettségizek (írásbeliken már túl vagyok,szóbelik még hátra vannak) és még nem igazán tudok arra gondolni mi lesz a nyáron.A mi családunkban az a szokás,hogy a gyerekek nyáron sem tespednek otthon,hanem diákmunka vagy bármi más.Már volt ez a "megbeszélés",hogy ki mit tervez.A húgom napra pontosan beosztotta a nyarát.Nem tudom,hogyan csinálja de állandóan pezseg.A legképtelenebb dolgokat találja ki.Előállt,hogy leteszi a jogsit (amivel még nincs is gond) de,hogy ő utána törökül akar tanulni.Apa mondta neki,hogy ha talál nyelvsulit akkor ő finanszírozza.Én meg felnevettem,mert először azt gondoltam rosszul hallok.Könyörgöm törökül?Erre még engem csesztek le,hogy én csak lustálkodom,nekem már 2 hete semmi dolgom,nem csinálok semmit.Megkérdezték nyáron mit akarok csinálni,mondtam,hogy egyelőre kisebb gondom is nagyobb ennél,erre még nagyobb savazást kaptam.Állandóan a húgomat ajnározzák,minden hülyeséget ki akarnak neki fizetni,mindegy,csak csináljon valamit.Szerintem a török tanulásnál még annál is előrébb lenne ha itthon ülne.És még én vagyok a lusta,semmirekellő...
2011. máj. 25. 13:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy lusta. Legalábbis ebből nem derült ki. Nincs azzal baj, hogy szeretnél pihizni, én is ezt tettem érettségi után. Van aki nem bír egy helyben ülni 3 napig sem (ezzel sincs gond), másoknak az nyújt kikapcsolódást, ha ül a TV előtt, olvasgat, netezik stb. Mindenki más.
2011. máj. 25. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!