Milyen anya az, aki egy hónappal elhibázza a gyerekének a születési dátumát? Ráadásul ez akkor derül ki, amikor a fia majdnem 40 éves.
Figyelt kérdés
Egy rokonomról van szó. Minden papírján rossz dátum van, mert gyerekkora óta rosszul tudja a születési dátumát. Most is csak úgy derült ki, hogy ment új igazolványt csináltatni és az ügyintéző szólt neki, hogy rossz dátum van a régi személyijén. Ő leállt vitatkozni az ügyintézővel, de végül kiderült, hogy tényleg rossz a dátum.
Ilyenkor mi játszódhat le valakinek a lelkében? Igaz, elvicceli az egészet, de látszik rajta, hogy bántja a dolog, csak próbálja nem mutatni. Haragudhat a szüleire? Úgy érezheti, hogy ennyire nem fontos a szüleinek, hogy még azt se tudják megjegyezni, hogy mikor született? Vagy egész más játszódhat le ilyenkor az ember lelkében?
2011. máj. 24. 22:14
21/21 anonim válasza:
Én is csak azt a verziót tudom elképzelni, hogy örökbefogadott gyerek, azért maradhatott fenn a családban születésnapi dátumként a hibás verzió, amit valamelyik ügyintéző anno elírt. Mert azt még el tudom képzelni, hogy figyelmetlenség folytán évekig folyamatosan rossz dátum volt az igazolványokban, de hogy ténylegesen akkor is ünnepelt a család, és az illető is a hibás dátumot tudta be születésnapjának, az hihetetlen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!