Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg ezt a helyzete...

Hogy oldjam meg ezt a helyzetet? A család mindenek előtt?

Figyelt kérdés
Anyósom folyamatosan dönt a hátunk mögött, olyan dolgokat szervez be, amit velem nem is közölnek, végül én jövök ki belőle hibásan. Pl. leszervezi, hogy kimegyek sógornőm elé a reptérre, tud róla mindenki, csak nekem nem szólnak. És mikor előtte este nagy szemekkel megkérdezem, hogy mivan???, akkor én vagyok a hibás, mert felfújok mindent. Aztán miután férjemmel jól összeveszünk, mert szerinte a családja mindenekelőtt, és a testvérek bármit megtehetnek, anyós közli vele, hogy ja igen, nekem még nem szóltak a programomról.
2011. máj. 24. 20:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Az más. Itt nem is az anyóssal van a baj, ebbe már beletörődtem. Az fáj, hogy a férjem soha semmikor nem véd meg, akármennyire is nekem van igazam. Ő egyszer nagyon összeveszett az én apummal, bár mindkettőjüknek nagyon igaza volt. Választás elé kerültem, és őt választottam. Én ezt nem kérem tőle, nincs is jogom, és meg se fordul a fejemben, de olyan jól esne, ha legalább egyszer megvédene.
2011. máj. 24. 21:27
 12/15 anonim ***** válasza:
háát én már rég ott hagytam volna,hisz semmibe veszi az érzéseidet és mindegy mit fogsz tenni még ha úgyis teszel,mintha nincs bajod ezzel akkor is talál majd valamit amit a fejedhez vághat.Számomra a szerelem a kölcsönös szeretetről és tiszteletről szól és én úgy érzem itt ez nincs meg.
2011. máj. 24. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyertelmu hogy nem szeret, biztosan nem szerelembol vett el hanem valami erdeke volt a dologban.Te hogy latod?
2011. máj. 24. 21:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Azért úgy érzem, szeret, rengeteg mindenen átmentünk már együtt, de a családja mindenek felett áll. Ezt kéne tudnom elfogadni. (Vajon mi lesz, ha lesz gyerekünk???)

Hétvégén közöltem vele, hogy lesz szíves segíteni a háztartásban, mert ő munkanélküliként itthon van, én meg 3 helyen dolgozom. Erre anyósom beszól: az ő férje se segített neki soha, mégis megoldott mindent.

2011. máj. 24. 22:00
 15/15 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

"Erre anyósom beszól: az ő férje se segített neki soha, mégis megoldott mindent."

Na én itt szóltam volna be, hogy akkor a fiacskája meg keressen olyan nőt, mint a kedves mama. És rájuk b.sztam volna az ajtót.

Te ebben a családban csak egy csicska vagy, nem becsülnek semmire, amint tudsz lépj le.

2011. máj. 24. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!