Megcsaltam a páromat, elmondjam neki?
Nem értem, ha nem őszinte az ember a párjával azt hogyan lehet 90%-ra értékelni, ha pedig őszinte azt csak 65%-ra.. Kiérti ezt?!
Mindegy is.
Hány évesek vagytok? A probléma mibenléte végett kérdezem.
Biztos, hogy impotens a párod? Tett lépéseket annak érdekében, hogy gyógyuljon? Vagy mindketten elfogadtátok megváltoztathatatlan tényként? Miért?
Valaki kérdezte: kielégített-e másként, hiszen ezer módja van. Akkor nem vágyakoztál volna másnál szexre.
Gondolom, hogy egy szó sem igaz abból sem, hogy impotens!
Esetleg csak te akarsz túl sok szexet tőle?!
ezer bocsánat hogy ezt írom de
esetleg nem kaptad be neki? :)
nem kell lefikázni ez hozzátartozik a szexhez ha vki szereti.
vagy ettől se áll fel neki?
forduljatok akkor orvoshoz
sokáig ez nem megy sajnos.....
ma 19:36
Tudod, az őszinteséggel néha gyilkolni lehet ...
Könnyű azt mondani, hogy legyen őszinte és mondja el, hogy megcsalta a párját, de ezzel kinek okoz fájdalmat? Hát a párjának! Ő meg szépen megkönnyebbül és megveregetheti a vállat, hogy milyen klassz őszinte ember vagyok... Az a szerencsétlen meg ki tudja, min menne keresztül, ha megtudná, pláne, hogy így sincs rendben "egészségileg"...
22:00!
Rendben van de előbb gondolkodnia kellett volna a megcsalónak! Ez az egyik.
A másik meg hogy az lenne a legtisztább, hogy elmondja neki őszintén mit tett és nem keseríti tovább a párja életét és hagyja, hogy a férfi még reményt találjon egy másik nő oldalán, aki nem veri át őt! Ez lenne a legtisztább.
Miért? Ha belevigyorog a szemébe és ámítja a férfit, hogy őt szex nélkül is szereti, közben meg más férfiak ágyába bújik, az most akkor kinek nagyobb törés?!
Ha valami nem működik azt le kell zárni! És a másikat nem átverni és megalázni!
Így könnyebb, ugye?!
Mondjuk mindenki magából indul ki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!