Túlkomplikálom a helyzetet vagy valóban mindez nem normális dolog?
Sok dolgot írhatnék,de megpróbálom röviden.
Adott egy 1 éve tartó kapcsolat,ahol a nő(én) még egyetemre jár, a férfi sikeres vállalkozó.Leszögezném nincs a háttérben sem gyermek, nem nős,sem elvált.
Ha kicsit önző szemmel nézem a dolgokat:
-nem töltöttünk még együtt közös hétvégét,hetet
-1 év alatt 2x ébredtünk egymás mellett
-átlagban napi 1-2 órája van rám
-nem ismerjük egymás szüleit,bemutatásról szó sem volt
-még nem jártam a "valódi házában sem"
-életvitelén nem akar és nem is tud változtatni,mert ő tartja el a szüleit,mamáját (luxuskörülmények közt) felelős a dolgozói megélhetéséért
-szerinte jobbat érdemlek
-ajándékokkal próbálja kompenzálni,hogy keveset van velem
Mindezt elolvasva eddig nem túl pozitív,de:
-szívén viseli a vizsgáimat,mindig számontartja,figyel rám
-naponta találkozik velem
-számíthatok rá bármiben,ha problémám van
-fél év után kaptam lakáskulcsot, mert vett egy lakást,amit együtt választottunk ki, üresen áll,hogy biztosítsa ezzel azt,ha nyugalomra van szükségem
-nincs felesége,mielőtt ezt gondolnánk,bármilyen hívást felvesz,bárhol felvállal
-szeret,mondja is és érzem
-az eredményeim javultak mióta együtt vagyunk, úgy érzem jobb ember lettem mellette
Igazából csak tudni szeretném egy kívülálló véleményét erről a helyzetről. A valamit valamiért elv érvényesül,hogy szenvedek a hiányától,cserébe más dolgokért?Köszönöm előre is.
A napi 1-2 óra kevés. Az, hogy szerinte jobbat érdemelsz, úgy fordítható, hogy tisztában van a saját hibáival, de nem fog és nem akar semmit tenni ellenük, tehát nem fog megsértődni, ha ezért elhagyod.
Időpazarlás ez a kapcsolat.
Nagyon szépen felsoroltad, mi van az egyik, és mi a másik oldalon, gratula. :)
Ennek megfelelően 2 féle választ fogsz kapni:
1. Hagyd ott, mert nem állapot, hogy ennyire nem foglalkozik veled.
2. Örülj neki, hogy ennyit foglalkozik veled, és ne komlikáld túl.
Hogy ki melyiket írja, az a válaszadók saját életútjától, személyes beállítottságától függ.
Adott helyzetben szerintem mindkét válasz korrekt lehet. A lényeg az, hogy TE, kedves Kérdező, mit tartasz fontosabbnak? Azt, hogy 1 év után legyen már közös életetek, hosszútávú terveitek, amiben nem a párod szülei játszanak meghatározó szerepet? Azt, hogy legyen egy nagyszerű társad, aki melletted van, és akire számíthatsz? Nyilván a legjobb az lenne, ha a kettő együtt lenne, de ha ez nem megy? Mi a fontosabb, az hogy Vele legyél, vagy az, hogy igazán közös életed legyen a pároddal?
Ezekben a kérdésekben dönts. Szerintem jó úton haladsz, mert olyan szépen összeszedted a szempontokat, hogy az már fél siker. Sok szerencsét! :)
N32
Nem visz el a saját lakásába, inkább vesz egyet, ahol együtt lehettek?
Ne haragudj, de ez nevetségesen átlátszó. Téged átb@sztak, mint szart a palánkon.
"Szerinte jobbat érdemelsz" = tipikusan azt jelenti, hogy nem szeret. Szerintem hallgass rá.
A "nem akar változtatni" a helyes kifejezés. És a hangsúly azon van, hogy "nem akar". Nem is fog akarni.
Ha jó így neked, folytasd. Ha nem jó, akkor lapát.
Megváltozni nem fog.
*-ajándékokkal próbálja kompenzálni,hogy keveset van velem
Nem érzed megalázónak, hogy azt hiszi, megvásárolható vagy?
Utolsó válaszolónál van a pont!
Inkább vesz egy tök üres lakást ahol lehetsz,mintsem, hogy a sajt házába vigyen? Az is furi, hogy nem mutatott be a szüleinek... A barátait ismered? Jártok EGYÜTT társaságba?
Szerintem egy férfi ha szerelmes, ugyanúgy szüksége van a közös ébredésekre, néha egy-egy hétvégére mint egy nőnek.
Szerintem ez a pasi nem korrekt, vagy nagyon titkol valamit vagy csak szeretőnek kellesz neki.
-szerinte jobbat érdemlek
Ez az amire igencsak felfigyeltem irasodbol.
Tudod hogy ez mit jelent? Nem igazan kellesz,de gyava vagyok meg/kimondani, hogy keress egy masik partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!