Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most?! Öngyilkos...

Mit tegyek most?! Öngyilkos legyek, vagy csöves?

Figyelt kérdés
Édesanyám mindig azt mondta, ha megbukok, akkor elmehetek a háztól. Itt van mindjárt az év vége, és már nincs időm kijavítani a jegyeim. Tehát megbukok. Nincs hova mennem, nincs munkám, se semmim. Édesapám (aki a megértőbb fél) pedig meghalt, tehát rá nem számíthatok. Gondolkoztam az öngyilkosságról is, de soha nem volt még merszem megtenni! Pedig lehet hogy a vége mégis az lesz! Mit tegyek most? Mi lenne a legreálisabb?? Kérlek segítsetek nekem! Ti vagytok az egyedüliek akik tudnának! Előre is köszönöm.
2011. máj. 24. 14:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg nem te vagy az egyetlen aki bukott bukni fog rengetegen vannak így ahogy annak idején én is. S ilyenkor bizony a legtöbb diák szülei idegesek és olyat mondanak amit nem gondolnak komolyan. Gondolj bele mi lenne ha minden diák felkötné magát aki valaha pótvizsgázott. Nem olyan tragikus a helyzet tanulj a pótvizsgára és nem lesz semmi baj.
2011. máj. 24. 15:06
 32/38 anonim ***** válasza:
58%

Neked ebben a helyzetben tényleg csak a híd alatt alvás vagy az öngyilkosság a két opció? Az nem jutott eszedbe, hogy tanulj?

Ismered a viccet?

Egy riporter megkérdez embereket, hogy mennyi idő alatt tudnának megtanulni kínaiul.

Egy járókelő: -Hát, ha nagyon nekifekszem, tanárhoz járok, akkor talán 8-10 év alatt menne.

Egy nyelvszakos: - A nyelv nehézségét figyelembe véve, és az eddigi tapasztalataimat, 1-2 év alatt meg tudnám tanulni.

Majd megállít néhány egyetemistát:

- Miért, holnap ZH?? Akkor megyek is haza tanulni, hogy holnap ne legyen gond!!

Szóval ki lehet ennyi idő alatt is javítani, csak bezony meló van vele.

Érettségi évében egy hónappal naplózárás előtt jöttek rá anyámék (hopp, ők is tanárok :)), hogy bukásra állok történelemből. Persze engem is fenyegettek mindennel. A tanárral megbeszéltem, hogy adjon lehetőséget, hogy minden órán felelhessek. Egy perc szabadidőm nem volt utána, folyamatosan az éves anyagot tanultam, sokszor éjjel is. Négyesre javítottam.

Tapasztalatból mondom, hogy lehetséges, csak igenis vállalni kell, hogy egész nap tanulsz.

2011. máj. 24. 15:17
 33/38 A kérdező kommentje:
8 tantárgyból állok bukásra. Szóval ezt lehetetlenség kijavítani ennyi idő alatt. Még ha hatot is kijavítanák, 2 lenne pótvizsgára. De pótvizsgára se szabad(na) mennem. :D
2011. máj. 24. 15:44
 34/38 anonim ***** válasza:
ha 6-ot kijavítanál akkor megúszhatnád évismétlést. szerintem állj neki izomból, aztán lehet h csoda fog történni. lehet, hogy még 8-at is kitudnál véglis valamekkora esély van rá :D még van azért elég sok idő
2011. máj. 24. 15:50
 35/38 anonim ***** válasza:
most nem akarok okoskodni, de 16 éves vagy, középiskolás még ha valami szakmáról vagy egyetemről lenne szó, de középiskolába hogy a kettest nem tudod teljesíteni, azért akkor még olyan sokat nem kell tanulni.. nem értem miért utólag gondolkodsz , legalább kettest összehoztál volna, nem kellet volna hozzá sok tanulás, inkább megérte neked évet ismételni, nem értem ezt.. így szerintem a szidást jogosan megérdemled, de nekem elsősorban nem is a szidás zavarni hanem inkább azt hogy kettest nem tudtam összehozni. Mi lesz veled ha szakmát tanulsz vagy hasonló az sokkal durvább hidd el.. ott még érthető is lenne ha nem menne...
2011. máj. 24. 16:11
 36/38 anonim ***** válasza:
23%
Akkor légy öngyilkos. Azért írom bátran, mert az ilyen szájhősök semmit sem tesznek csak sajnáltatják magukat. Büszke lehetsz magadra
2011. máj. 24. 17:42
 37/38 anonim ***** válasza:
Héjj!!Anyukád tanár és téged ott nem nyomnak???:O(nálunk akárki tanár gyereke nem lehet 1-2 négyesnél több!!sőt ha egyeseket kap azt beseírják)Ha mégsem tudod kijavítani akkor milesz?Vagy hátha mehetsz pótvizsgára vagy mész egy új suliba?De az öngyilkosság hülyeség,nem te vagy az egyetlen aki ilyen, igy áll.
2011. máj. 24. 17:43
 38/38 anonim ***** válasza:
42%
Kicsit későn eszméltél, am nem tudom, h milyen GYP-snek kell ahhoz lenned, h bukj bármiből.
2011. máj. 25. 01:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!