Mit tegyek most?! Öngyilkos legyek, vagy csöves?
Nem hiszem,hogy anyukád tényleg kidobna, amúgy ha nem vagy nagykorú, nem is teheti meg. (Ha meg az vagy, akkor elmehetsz dolgozni + levelezőn folytatod a tanulást, ha kidobna.)
Anyukád valószínűleg azért mondja ezt, mert nagyon ki van akadva rád. És igaza is van, hiszen az egyetlen dolgod az lenne, hogy tanulj, és ezt sem teljesíted. De még nincs veszve minden, pótvizsgázz.
Meg két ilyen hülye szülőt!!! Szégyelljék magukat!
Nehogymár két ilyen agysorvadt miatt meg akarj hallni. Gondolkozz már, hülye liba!!!!!
Ha most "csak a megbukás" miatt öngyilkos akarsz lenni,mi lesz veled később az élet valós gondjainál? Ennél sokkal nagyobb gondok is történni fognak veled. Ja és anyukád nem fog kidobni,csak fenyeget.
Amúgy hány éves vagy ?
Szia!
Sajnállak,amiért ilyen anyukád van.El se tudom képzelni milyen lehet ilyen környezetben élni.De verd ki a fejedből ezt a butaságot! Semmi nem ér annyit (főleg a suli nem),hogy eldobd magadtól az életet.Majd megoldódik,majd megenyhül anyukád is. Amúgy nem értem ezt az egész iskola dolgot miért fújják fel így. Nem akarom bántani azokat,akik a fél életüket végig tanulják,sőt becsülöm is őket,de hidd el,nem ettől leszel valaki. Nekem nem egy olyan ismerősöm van,akiknek van diplomájuk,van olyan akinek több is,de úgy,mint ember teljesen életképtelen,nem ért máshoz,csak a tanuláshoz.
Lehet lepontozni.
Köszönöm mindenkinek aki írt!
16 éves fiú vagyok -> nem vagyok liba!
8 intővel nehezen lehet pótvizsgázni, max 2-vel lehet! Anyám tanár, és azért is hajt ennyire a tanulásra! A 8 intőt meg már nem birom kijavítani!
8 intő, vagy 8 tárgy?
Mert én 8 intővel kitűnő tanuló voltam. Igaz magatartásból kettes.
Tehát a kettőnek semmi köze egymáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!