Miért van az hogy hetek ota azt érzem hogy megcsal a férjem?
Hat gondolom nem ugy viselkedik ahogy eddig szokott. Talan kimaradozik, esetleg abrandozik otthon, nem figyel rad, az agyban sem annyira aktiv.
Azert a telefonjat nem artana megnezned. Az egyik ismerosomek superul eltek, de csak latszolag. A ffi 2 eve csalta a feleseget, aki semmit nem tudott a dologrol. Aztan egyszer belenezett a ferjed telefonjaba, es az sms-ek mindent elarultak.
De mi honnan tudjuk kulonben, hogyan viselkedik a ferjed, te vagy vele, nem? Mit csinal maskepp?
azelött örült ha otthon pihenhet mert sokat dolgozik,most meg mindig uton van valamerre.elugrik husért a corába ami kb 15.km tölünk.stb.eddig ha valami dolga volt,mindig ugy intézte hogy én is vele menjek.
mult honapban bevitte a kiskönyvét a munkanélkülibe és most azt mondták neki? hogy menjen be megkeresni mert ŐK nem találják-ilyen meséket ad elő.szerintetek?
Ti nők :)
Az az egyik legjobb "fedősztori", hogy megy vásárolni. Hiszen, ha kiveri a feleség a patáliát, hogy márpedig ő is, akkor beülnek az autóba, és elmennek vásárolni... A szerető meg kap egy sms-t mondjuk a férfiwc-ből megírva, hogy sorry a mai tali, nem aktuális.
Amúgy, ha gyanús, tedd fel neki azt a "bizonyos" kérdést. És figyeld a reakcióit. De ez, amit csinálsz (kutatsz, bizonyítékot gyűjtesz stb.), ez tönkre fogja tenni a kapcsolatot. Még akkor is, ha tényleg nem csal meg.
Én se keresgélnék, lehet hogy csak belelovalod magad valamibe, már jeleket látsz ott is, ahol semmi nincs.
Kérdezz rá.
megkérdeztem!!!az első alkalommal röhögött és azt mondta nem csalna meg soha!
másodszor azt mondta:féltékeny vagy?akkor tényleg szeretsz?
harmadszor azt mondta:majd szolni fogok ha meg akarlak csalni!
negyedszer sík ideg lett hogy miért nem hagyom már békén!
nem tudok menni vele vásárolni mert mindig akkor megy amikor én dolgozok vagy reggel melobol hazafele megy be vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!