Hogyan tudnám lerombolni az önbizalmát, h ne legyen ennyire elszállva magától h szép?
A hugom 16 éves,és kezd rájönni h szép. Flörtölget az én osztálytársaimmal. idegesít h ők is mondják h ő sokkal jobban néz ki mint én.
eddig vissza tudtam fogni,folyamatosan mondtam neki én mega barátnőim h milyen ronda,de már kezdi elhinni h ő szép,és kezd nagyképüsködni velem
"ddig vissza tudtam fogni,folyamatosan mondtam neki én mega barátnőim h milyen ronda"
Ezen én nagyon kiakadtam.... Inkább nem is mondanék rád semmit! Komolyan, ilyet....
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:27
-Na majd én írok..Kedves kérdező,te egy tirpák paraszt vagy.Azt kapod,amit érdemelsz.A saját testvéreddel vagy ilyen,szánalmas.Te és a barátnőid is eltakarodhattok a jó büdös sz%ros p!csába,valakinek az önbizalmát megpróbálni leépíteni a leggyökerebb dolog.Lehet lepontozni.
Régen belém is sikerült belém sulykolni, hogy ronda vagyok. Fantasztikus érzés.
Lécci, ne.
Törődj a magad dolgával. Neked hogy esne ez?!
Jajj, ne csináld! Más önbizalmát DIREKT lerombolni nagyon csúnya dolog, és több kárt okoznál vele, mint amennyi hasznot.
Inkább engedd, hogy tegye, amit akar, flörtölgessen, éljen(persze, ha eldurvul a dolog, beszélhetsz vele, de ne így avatkozz közbe). Ő most fedezi fel önmagát, most fejlődik ki a személyisége, ne csinálj belőle torz lelkű felnőttet.
Egyébként meg hidd el, őt sem fogja mindenki szépnek tartani, előbb-utóbb valaki letöri a szarvait, vagy rájön, hogy a szépség nem minden, de ezt neki magának kell megtanulnia. Te annyit tehetsz, hogy beszélsz vele őszintén, ha durvulni látod a dolgokat, esetleg próbálod terelgetni, de helyette dönteni ne akarj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!