A férjemmel meg romlott a kapcsolatunk 2-3 éve semmi sem az igazi. Úgy néz ki véget akar vetni neki mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy ideje külön lakunk de még egy párt alkotunk. De úgy néz ki nagyon megszeretett egy másik lányt. Folyton vele beszélget stb mint megtudtam. Ő nem tudja, hogy tudom de a lánynak azt mondta, hogy már szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak mivel ez csak szenvedés amiben igaza is van de 9 évet nem könyű feladni, illetve nem tudom nélküle, hogy tudnám nevelni a fiamat. Mit tegyek?2011. máj. 23. 21:06
11/13 anonim válasza:
Kérd meg a férjed, hogy menjetek el egy párterápiára(családsegítőben érdeklődj, hol van ilyen).Ott sokszor rávilágítanak a valódi bajra.Van úgy, hogy a dolgok tisztázhatók, mi romlott el, és mit kell tennie egyiknek/másiknak hogy megjavuljon, a gyermek érdekeit tartsátok szem előtt.Erre jó még a párkapcsolati mediátor is.
Viszont van olyan is, amikor már nincs értelme valamit "megragasztani".Ha ezt elfogadod, lehetsz boldog egy olyan férfi mellett, aki szívből szeret téged és a kisfiad is.
12/13 anonim válasza:
A párterápiához, ahogy a nevében is van, két ember elhatározása kell. Ebben az esetben szerintem, max. a kérdezőben lehet meg a szándék az újrakezdéshez, de mérget erre sem vennék. A realitás inkább az, hogy próbálják meg korrekt módon lezárni a kapcsolatukat, és törekedjenek arra, hogy a közös gyerek minél kevésbé szenvedje meg a válást.
13/13 anonim válasza:
Gyereknek jót tenne ha abba nő fel hogy szendvetek egymás mellet, ha erőszakba fordulna a kapcsolatotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!