Szerintetek ez mennyire normális, és mégis, mit tehetnénk ellene?
A történet a következő: Legjobb barátnőm 19 éves. Egy házban lakunk a szüleivel és a nagyszüleivel, amivel alapjában nem is lenne akkora gond, mert egész jól el lehet velük lenni. Egy kis bökkenő van; a szülei (főképp az édesanyja) nagyon fel tud idegesíteni azzal, hogy olyan dolgokat korlátoz a barátnőm számára amiket én nagyon nem tartok normálisnak. A legidegesítőbb dolog az, hogy 19 évesen NEM VISELHETI azt a ruhát, amit épp szeretne. Persze ne arra gondoljatok, hogy hasközépig kivágott párducmintás miniruhát akar felvenni; de aminek már csak egy pici dekoltázsa van, vagy térd feletti, nem veheti fel. Egyszerűen nem engedik kimenni a házból, szó szerint ÁTÖLTÖZTETIK. Nem egyszer fordult elő, hogy felöltöztünk (teljesen normálisan, nyárhoz illően -short, ujjatlan felső-, végül is nem fogunk bundában rohangálni 40 fokban...) erre megérdezik, hogy "akkor most felöltözöl?" Sokszor nekem is át kellett öltöznöm... Bármit mondunk, egyszerűen nem hajlandó(ak) meghallgatni, és főképp nem megérteni minket. Én már kezdek teljesen megőrülni, tönkretesznek mindent ezzel az idegesítő kontrolljukkal. Ez csak a hab a tortán, rengeteg dologba szólnak bele, de egyszerűen nem bírom tovább elviselni. Szerintetek ez elfogadható ? Soha életemben nem láttam még ilyet, persze láttam már féltő szülőket (az enyémek is azok), de ez azért már sok. Nem tudom mit kellene mondanunk vagy tennünk, hogy egy kicsit rájöjjenek, hogy valami nem jó.
19/l mindketten
vagy lesz..ja és aláveszi amit viselni akar... később meg leveszi a fölsőt.
b) kidobja a ruháit amit nem szeret akkor nem tudják ráadni.
Köszönöm mindenkinek, beszélgettünk ma este egy kicsit erről a dologról, eléggé ki van szegénykém mert úgy érzi, nem lehet velük mit tenni. De megbeszéltük, hogy megpróbálja felvenni a kesztyűt... remélem lesz valami változás. :(
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:34 -> LOL nem, nem vagyunk leszbikusok. xD Több mint egy éve költöztem ki hozzájuk ide, Franciaországba. Itt szeretnék élni, szóval ők segítenek, meg nagyon messze voltunk egymástól, és tényleg szükségünk volt egymásra, mert nagyon nagyon nehéz időkön mentünk keresztül. Sajnos amíg nem tudunk saját erőből elköltözni, addig maradunk. De ez nem tartozik a témához ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!