Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai vilagban "elfogadhato",...

A mai vilagban "elfogadhato", hogy valaki a csaladot sokkal fontosabbnak tartja, mint a karrierjet?

Figyelt kérdés
Nem arrol van szo, hogy nem dolgozik, csak nem igazan erdekli, megcsinalja kotelessegbol, amit kell es ennyi, utana meg orul, hogy mehet haza a csaladjahoz. Es olyan norol van szo, akinek magas vegzettsege van, sokfele kepesitese, de beeri egy kozepszeru munkaval, mert nem szeret masokkal versengni, a csaladjara akar koncentralni. Ugy van vele, hogy dolgozhat meg eleget, hajthat, ha mar a gyerekek felnonek, addig pedig a gyerekekre es a parjara probal tobb idot szanni. Nem eleg celtudatos vagy jol van ez igy, ha igy boldog?
2011. máj. 23. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja bár mindenki ilyen lenne és még fán ülhetnénk, a banánon veszekedve... Tudjátok ha mindenki csak gyereket nevel akkor a világ nem fejlődik sehova, vagy jobb esetben a nőket kihagyják belőle úgy mint régen... Nem azért van mostanában egyre több nő, aki így gondolkozik, mert rossz a mai világ, hanem azért mert végre van döntési lehetőség! Ami azt jelenti, hogy mégsem csak az lehet a jó akit csak a család érdekel hisz egyre többen döntenek máshogy mióta lehet. Különben is ti a családot összekeveritek a gyerekkel. A család nem a gyerek, a gyerek csak egy egész kis része. Attól hogy egy karrierista nem szül sok gyereket még lehet jó családja... Nem lehetne végre elfogadni hogy mindenki másmilyen? Mit fáj az nektek ha más nem családimádó? Semmivel sem rosszabb nálatok.
2011. máj. 24. 12:17
 12/18 A kérdező kommentje:

"Tudjátok ha mindenki csak gyereket nevel akkor a világ nem fejlődik sehova"

Irtam, hogy van munkaja, de nem igazan erdekli, ha mas lenne a munkaja, azt is elfogadna, aztan, ha letelik a munkaido, egyaltalan nem erdekli a munka, de ettol meg dolgozik.

A valaszokat koszonom!

2011. máj. 24. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem neked írtam kérdező, hanem azoknak akik nem képesek elfogadni, hogy nem csak az lehet a jó akinek a család a minden. Különben meg aki csak muszájból dolgozik nem az fog új dolgokat kitalálni.
2011. máj. 24. 15:25
 14/18 A kérdező kommentje:
En nem is akarok uj dolgokat kitalalni. :) Rengeteg embernek van olyan munkakore, hogy nem alkot ujat. Kiveve, ha kutato vagy feltalalo valaki. Engem ez nem zavar. Otthon tudok ujat alkotni, uj eletet peldaul. Nekem ez boven eleg.
2011. máj. 24. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezzel nincs semmi baj. Te elfogadsz másokat, legalábbis remélem. Hiszen vannak másmilyen emberek. De egyesek azt mondják, hogy mindenkinek ilyennek kéne lenni mint te és ez a baj.
2011. máj. 24. 15:44
 16/18 A kérdező kommentje:
En errol nem tehetek, en ilyet nem mondtam. Inkabb magamat nem tartom normalisnak, mert pl. a ferjem egyik noi munkatarsa magas pozicioban van, nincs gyereke, nincs ferje (engem ez nem zavar, az o dontese), de nagyon lefigymaloan beszelt hozzam, mert hogy en csak egy haziasszony vagyok. Ezert tettem fel a kerdest, hogy ez mar igy nem jo manapsag? Lehetnek kepessegeim es vegzettsegem alapjan akar ugyved is, de nem akarok.
2011. máj. 24. 16:00
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen emberek mint a férjed munkatársa leginkább csak irígyek. Ezen kívül idegesíti is őket, hogy pl. akinek gyereke van az folyton hiányzik a munkából, (mert beteg a gyerek vagy valamilyen más dolog miatt korán el kell mennie stb) így a többieknek kell többet dolgozni, ez mondjuk érthető csak szerintem ezért nem kellene haragudni, mert jobb esetben mindenki kerül ilyen helyzetbe majd és ez a világ rendje.
2011. máj. 26. 07:14
 18/18 A kérdező kommentje:
Szerintem o ugy van vele, hogy nem tudja elkepzelni es nem is akarja, mert nem akar ferjet, gyereket. Mar fiatalon magas pozicioba kerult, ami nem baj, csak vannak olyan emberek, akik leszoljak a masikat a "magasrol".
2011. máj. 26. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!