Mit kéne tennem? Ez nem igazságos
El hagyott a barátnőm utánna meg úgy tesz mintha soha nem lett volna közöttünk semmi.Ezzel meg sértett és én bánatomba leittam magam,megvártam a házánál és lecsesztem hogy-hogy lehet ilyen tapló,nincs joga más érzéseivel játszani stb.Másnap kiderült hogy azóta van barátja és nekem jött az utcán.
Engem sértettek meg és még meg is vertek...Bosszút álljak rajtuk?
Normális válaszokat
Hűha, hát ez elég durva dolog...
Hát, né nem tudom mit csinálnék helyedben.
Milyen erős a barátja a volt csajodnak? mert he erősebb vagy, akkor verd el, aztán kész... :D Nemám, csak vicc, nem tudom mit tehetnél, bocsi.
Ne csinálj semmit, max próbálj megnyugodni. Csaj létemre mondom, hogy undorító az ilyen.
Amúgy ha van kedved beszélgetni, írj privátot :)
Hisztériés ostoba kan. Kidobott a nőd, te meg annyit rinyálsz mint egy kamionnyi havibajos nő, nézzél már magadba. Nevetséges vagy. Az emebrek összejönnek, aztán szakítanak.
Mit vársz, plakátolja tele a városst, hogy ó igen, veled járt? Amekkora rinyagép vagy, nem számítasz egy főnyereménynek. Inkább nézzél magadba mélyen, miért is dobott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!