Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit javasoltok? Szerintetek...

Mit javasoltok? Szerintetek mi lenne a megoldás?

Figyelt kérdés
Daganatos betegség miatt, kivették a petefészkeket és a méhemet. Viszont nagyon szeretnék babát...az lenne a legjobb, ha legalább a férjem génjeit vinné tovább. Persze ez csak úgy oldható meg, ha keresek valakit, akit hajlandó lenne psejtet adni és esetleg kihordani a babánkat. Viszont nincs több millám erre, nincs lány testvérem sem. Ti mit tennétek a helyemben?
2011. máj. 22. 15:52
 1/6 anonim ***** válasza:
:- ( Nem tudtok örögbe fogadni? Mert ez így nehézkes, főleg ha nincs több milliód :- (
2011. máj. 22. 15:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Jaj szegénykém, borzalmasan sajnálom!:(:(

Hát ez így tényleg nehézkes, lehet engedni kellene a vágyaitokból, és örökbe fogadni!

Én sok sikert kívánok nektek, és boldogságot, már amennyire ez jelen esetben lehetséges!

22L

2011. máj. 22. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Valami lány unoka tesó vagy barátnő, családbarát vagy hozzátok közel álló személynem tudd segíteni?

Ha találsz is valakit, ingyen senki nem fogja megcsinálni. Én ha tesómon kellene segítenem, szomorú de vissza utasítanám.

2011. máj. 22. 16:07
 4/6 anonim ***** válasza:

16:07-nek

Második vagyok.

Először felháborodtam, mikor írtad, hogy nem segítenél a testvérednek. De jobban belegondolva, igazad van:S Ha úgy igazán mélyen belegondolunk több szempontból is!:(

2011. máj. 22. 16:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem segítenék, se tesómnak se senkinek. Első babámat várom,végefelé tartok. Mindenki azt mondta, hogy olyan nagy élvezettel élték át a terhesség minden napjait, hogy alig vártam a teherbeesést. Én nekem szinte minden nap valami pokol.

A másik pedig, nem tudnám nekik oda adni ha megszületne, én hordtam ki az az enyém senki másé ne legyen. Az igazi anyukája én lennék, mindig is gyermekemként tekintenék rá.

De remélem kérdező, te majd találsz valakit aki nem így gondolkodik mint én.

2011. máj. 22. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Az én testvérem szó nélkül megtenné- eddig is rengeteget segített- de Ő fiú ;)

Köszönöm a válaszokat...

2011. máj. 23. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!