Loptál már pénzt a szüleidtől?
Figyelt kérdés
Akár aprópénzt is, nem nagy dolgokra gondolok.2011. máj. 22. 12:14
21/32 anonim válasza:
Volt, hogy elküldött vásárolni, és nem adtam vissza a visszajárót, de szeirntem ez nem lopás. Ez ilyen szokás volt nálunk, sosem kérte vissza.
22/32 shimac válasza:
Nem... De tudni kell rólam, hogy elég takarékos vagyok és voltam mindig is. Egyszer még 14-15 éves koromban volt 41.000 ft-om kp-ban, amit a zsebpénzemből tettem félre... "Kölcsönadtam" apuméknak...
23/32 anonim válasza:
Ha nagyon szigorúan vesszük akkor igen . Előfordult , hogy másra kértem pénzt , vagy többet kértem és "véletlen" maradt , de inkább csak párszáz forintokat tudtam/akartam így csalni .
24/32 anonim válasza:
Aztán soha nem kaptad vissza gondolom... :)
Nekem a nővéremmel volt ez...
Találtam egyszer az utcán 40 ezer forintot és 1 héten belül a nővérem "kölcsönvett" 15 ezret belőle...
Reggel arra ébredtem hogy turkál a pénztárcámban...
Azóta eltelt két év 1 évig küszködtem hogy visszaadja de már leszarom :)
16 F
25/32 anonim válasza:
Ha bármit bárkitől , bármilyen értékben ellopnék és kiderülne, akkor szégyenemben fel kellene kössem magam az első fára.Mert gyalázatban élni nem lehet.A tolvajsághoz hasonló szégyen és gyalázat kevés van a Földön!
26/32 anonim válasza:
20 forintot, de visszacsempésztem 2 nap múlva :D
Amúgy nem is tudnék tőle lopni, mert nincs mit :(
Ha lenne meg adna...
28/32 anonim válasza:
Én is tettem el visszajáróból, meg volt h nem szóltam mikor kaját akartam venni és úgy vettem ki rá a pénzt.
De úgy konkrétan lopni nem loptam.
29/32 anonim válasza:
Simán! Sose adnak, de anyu észre se veszi. Heti 1-2ezret!
30/32 anonim válasza:
Egyszer elvettem egy 200-ast, de még fel sem vittem visszavittem emrt megbántam. Belegondoltam hogy nem erre neveltek, és hogy mennyi mindent megtesznek értem és me glopnék tőlük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!