Hogy lehet ilyen az anyám? Szerintetek normális, hogy ilyet talált ki?
Tegnap összevesztünk anyával,mert megkértem,hogy ha megy bevásárolni,akkor vegyen nekem sampont,mert elfogyott.Vett is,de más milyet,mint amit mondtam.Megkértem,hogy menjen vissza és vegyen egy másikat,mert a hajam attól a sampontól korpás lesz.
Erre teljesen kiakadt,mondta,hogy akkor majd minden hónapban kapok tőle és apától fejenként 45 ezret(ennyi gyerektartást fizet apa anyának) és abból majd én megvehetem amit akarok....
Szerintetek normális???
Még jó,hogy azt nem mondja,hogy a számlákat is én fizessem.De nem is tudom,hogy min akadt ennyire ki.Én csak mondtam,hogy vegyen egy másikat,mert azt a fajtát nem szeretem...
14L
Szia!
Abba még nem gondoltál bele, hogy anyukád biztos nem azért nem vett neked olyan sampont amilyent szokott, mert esetleg talán a számlákra inkább kell a pénz, mint a hülye samponodra. Használd el, legfeljebb minden nap mosol hajat...és aztán nem fogsz bele halni, ahogy abba sem, ha te mész el vásárolni anyukád helyett. Amúgy pedig szerintem anyukádtól nem 90ezret kéne kapnod, hanem pár pofont, hogy helyre rázódjon az a csöpp kis agyad.
Nem olyan anyagi körülmények között élünk,hogy a számlákat ne tudjuk fizetni,ezt még én is tudom...
De már mindegy,megoldottam a problémát.
Kérdező, te nem vagy normális!
De anyukád sem, hogy hagyja, hogy így bánj vele egy ilyen piti ügy miatt, mint egy sampon.
Még hogy nem szóltál hozzá!!!!!!
Komolyan, hol élsz Te?
És még anyukád meg is vette neked?
Te semminek nem tartod anyukádat az írásod alapján, csak egy csicskának, aki azért van, hogy a te igényeidet kiszolgálja.
Szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!