Hogy lehet ilyen az anyám? Szerintetek normális, hogy ilyet talált ki?
Tegnap összevesztünk anyával,mert megkértem,hogy ha megy bevásárolni,akkor vegyen nekem sampont,mert elfogyott.Vett is,de más milyet,mint amit mondtam.Megkértem,hogy menjen vissza és vegyen egy másikat,mert a hajam attól a sampontól korpás lesz.
Erre teljesen kiakadt,mondta,hogy akkor majd minden hónapban kapok tőle és apától fejenként 45 ezret(ennyi gyerektartást fizet apa anyának) és abból majd én megvehetem amit akarok....
Szerintetek normális???
Még jó,hogy azt nem mondja,hogy a számlákat is én fizessem.De nem is tudom,hogy min akadt ennyire ki.Én csak mondtam,hogy vegyen egy másikat,mert azt a fajtát nem szeretem...
14L
Szerintem itt az ideje, hogy kicsit többet segíts anyádnak a mindennapi dolgokban. 14 éves vagy, most már nyugodtan kiveheted belőlük a részed.. Azt én sem értem, hogy jutott eszedbe visszaküldeni anyádat csak a saját kényelmed érdekében. Van két fiatal lábad, ami szélvész gyorsan elrepít a boltba.
De komolyan mondom, sokkal nagyobb problémáid lesznek a következő években, ha most nem próbálod megérteni anyád álláspontját. Próbáld ellátni magad, amennyire tudod.. Mellesleg hozzátenném, 45e pénzből azért elboldogulna az ember.. de ne a balhéra törekedj, hanem a kompromisszumra.
"De ha Ő vesz rosszat,akkor miért én menjek vissza?"
De ha ő akar enni, miért én főzzek?
Ha ő is itt lakik, miért én takarítsak utána?
Ha ő akar sampont, miért én menjek le érte a boltba?
Amíg itt finnyogsz és keresed az igazságot a gyakorikérdések.hu-n, egy csomó értelmesebb dolgot lehetne csinálni!
Legközelebb menj el vele, vagy add oda neki az egyik kiürült flakont, mintának. Nálunk apám vásárol be, húson kívül bármit, még a betétet/tampont is anyámnak, húgomnak és nekem. Ergo a csomagolást odaadjuk neki, hogy mi ilyet és ilyet szeretnénk, és ha esetleg nincs, akkor olyat és olyat. Így nincs félreértés.
Na, mentem séltálni egy fél órát, sziasztok!
De egy sz.mét anyád van, nahát! Ki mert akadni, mert szemtelen voltál!
Ha annyira szükséged van samponra, miért nem veszed meg te magad! Mellesleg örülnöd kéne, hogy hozott (megköszönni), nem vissza küldeni, hogy hé, ez rossz.
Egy darabig a másikkal is kibírod, vagy ha nem, akkor lemész, és veszel olyat, mai neked jó.
Amúgy szerintem a stílusoddal is baj volt, mert ha normálisan elmondod, h "bocs anya, de én nem ezt szoktam, de köszi, hogy hoztál", minden valószínűség szerint másnap beállít egy neked valóval. Erre te meg köszönet helyett ugráltatod.
Azért menj te vissza, mert neked van szükséged rá. Ha nem kell tanulnod vagy bármi, nyugodtan megtehetted vna.
No meg azért 90000 nem kis pénz. Örülnék mint majom a farkának, ha akár fele ennyit is kapnék otthonról, pedig a számláimat is én fizetem...
Ja, meg felöltözni kb 5 perc.
Nem bántásból, de ha ennyire fontos h milyne sampon (nekem is fontos, de lemegyek és megveszem...) akkor mért nem mentél vele?
én is utálom, ha ilyen az anyám :D inkább mondaná azt hogy szarik a samponomra, és vegyem meg én... de nem kapok pénzt, ezért ilyen apró dolgokból nálunk is mindig balhé van.
19/L...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!