Hogy lehet ilyen az anyám? Szerintetek normális, hogy
ilyet talált ki?
Figyelt kérdés
Tegnap összevesztünk anyával,mert megkértem,hogy ha megy bevásárolni,akkor vegyen nekem sampont,mert elfogyott.Vett is,de más milyet,mint amit mondtam.Megkértem,hogy menjen vissza és vegyen egy másikat,mert a hajam attól a sampontól korpás lesz.
Erre teljesen kiakadt,mondta,hogy akkor majd minden hónapban kapok tőle és apától fejenként 45 ezret(ennyi gyerektartást fizet apa anyának) és abból majd én megvehetem amit akarok....
Szerintetek normális???
Még jó,hogy azt nem mondja,hogy a számlákat is én fizessem.De nem is tudom,hogy min akadt ennyire ki.Én csak mondtam,hogy vegyen egy másikat,mert azt a fajtát nem szeretem...
Istenem, de hisztis vagy. Még jó, hogy kiakadt! Miért nem mész te vissza a boltba és veszed meg azt, ami neked jó? Az anyukád nem a szolgád, hogy rohangáljon.
2011. máj. 21. 18:29
12/47 anonim válasza:
Első, a hibát ne ebben a nemzedékben keresd. Ők csak áldozatok. A hibát a társadalomban, és a szüleiknél keresd...
13/47 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elkényeztetve,nem csicskáztatom,szépen megkértem,hogy mennyen vissza érte.
Én meg már pizsiben voltam,nem akartam újra megcsinálni a hajam,felöltözni...
14/47 anonim válasza:
Jajjj! Nem akarta a haját megcsinálni, és felöltözni? Szerinted anyád élvezi hogy ide oda rohangál a bolt és az otthona között? Szerinted ő nem fáradt? Nem szeretne ő is pihenni? Gondolj már másokra is!
2011. máj. 21. 18:33
15/47 anonim válasza:
Bezzeg ő kipihenten (egész nap lógatta a lábát, gondolom...) megtehette volna, hogy visszamegy. Borzalmas, hogy manapság milyen szülők vannak!!!! Mit vársz, hogy szidjuk? Én se mentem volna le, az fix.
2011. máj. 21. 18:35
16/47 anonim válasza:
Hú de felpofoznám ha ilyen lányom lenne...
2011. máj. 21. 18:35
17/47 anonim válasza:
Biztosan dràga az a sampon amit kértél tõle. Viszont, hogy az anyud menjen vissza kicserélni az màr tùlzàs. Ma is visszamehettél volna kicserélni.
2011. máj. 21. 18:36
18/47 A kérdező kommentje:
Nem drága,mindig azt használom és Ő ezt nagyon jól tudja.
2011. máj. 21. 18:37
19/47 anonim válasza:
Mondjuk, amíg itt problémázol, addig elnézést kérhettél volna tőle, hogy este még egyszer vissza akartad küldeni (akármilyen szépen kérted, az akkor is pofátlanság volt), és le is mehettél volna magad samponért.
2011. máj. 21. 18:39
20/47 A kérdező kommentje:
De ha Ő vesz rosszat,akkor miért én menjek vissza?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!