Szinte itt megy el a házunk előtt, és mégsem hajlandó bejönni. Akkor meg miért csinál úgy mintha szeretne?
Az unokatestvéremmel kicsi korunkban nagyon szerettük egymást. Most is jó a viszonyunk, de én Bp-en lakom, ő meg vidéken, kb 60 km van közöttünk. Van egy közös nagypapánk, aki itt lakik velem lassan 3 éve. A 3 év alatt jó ha 2-3 alkalommal eljött meglátogatni őt (ill. engem). Azt elvárja hogy én menjek le hozzájuk busszal (vagy a 82 éves papával buszozzunk le mert nincs autóm) de neki is van autója és a férjének is, és rendszeresen feljönnek ide a városba, de hozzánk nem jönnek be soha...
Szerintetek ez most milyen dolog?
nekem is van egy ilyen "barátnőm" akárhányszor találkozunk, mindig elmondja, h mennyire szeret, h milyen jófej vagyok, blabla, aztán erre hivatkozva folyton elkunyerálja az összes cigimet, azon vernyog, h kísérgessem mindenhova vásárolni meg ügyeket intézni, itt dolgozik a lakásomtól 10 perc sétára, de régebben is csak azért járt fel, mert nála még nem volt bekötve a net, és itt tenyészett egész estéket, kb hozzám sem szólt, csak a laptopját bújta.
én sem értem, h mi motiválja az ilyen embereket erre a viselkedésre. klasszikus borivás vízprédikálás esete.
nem lehet velük mit kezdeni, mert ha elmondom, h nekem ez és ez a bajom veled, akkor csak megsértődik, de nem érti, h tulajdonképp mi ezzel a gond. neki ez a természetes, és azt gondolja, hogy a szeretet abban nyilvánul meg, ha 20x elmondja, és a tetteit már nem is kell ezzel összehangolni.
szerintem ne keresd őt, megértem, h fos, mivel régen nagyon jóban voltatok. de ha ő így viselkedik, akkor nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!