Mit tegyek hogy a kapcsolatunk anyuval vegre normalissa valjon?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok,tudom ez a kamaszkor es a veszekedesek ebbe benne vannak, de mar nem birom elviselni hogy mindenbe belekot,olyan nap nincs hogy ne veszekedjunk valami miatt. Mindig eszembe jut hogy mas korombeli lany milyen jol kijon a szuleivel, es en pedig....nem tudom leirni szavakban hogy milyen nagy veszekedesek zajlanak le nap mint nap.Es mind mind aprosagokbol ered, aztan mivel en se tudom magamban tartani a dolgokat mindig visszavagok es ilyenkor robban a bomba.Tudom az elsoszamu szabaly az lenne hogy ne szoljak vissza, de nem birom magamba tartani.Probaltam beszelni vele errol de nem igazan ment, mert mindketten onfejuek vagyunk es mindig a magunk igazat fujjuk. Mit tegyek?2011. máj. 21. 10:49
1/1 anonim válasza:
Ne csak ketten beszéljétek meg együtt a család. Több családi program legyen és ne érdekeljen ha anyukád mond neked valamit, engedd el a füled mellet. Hétvégén ha nincsen dolga szólj neki "Anya beszélgetnünk kell mert nem jó az anya lánya kapcsolatunk. Vagy hárman beszéljétek meg te anyukád apukád,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!