A régi nyugodt biztosan vagy a uj izgalmasat választanád?
1 éve szakitottunk a férjemmel akkor 2 éves volt a kisfiunk igazából elhidegültünk egymástól ennyi volt az oka. Neki utána lett párkapcsolata nekem pedig fél éve van párom aki nagyon szeret minket. Apa 1-2 hónapja rájött hogy mi kellünk neki és vissza akar jönni. Nyílván szeretem még meg tudom milyen lenne vele.
A jelenlegi párom viszont a munkája miatt elmegy fél évre ami biztos szörnyű nehéz lenne nekünk.
Kit válasszak??????????????
Tudom h hülyeség de szeretem mind a kettőt. Más tipusú emberek.
A felmelegített dolgokról millió közhely szól, nem untatlak ezekkel. Az "új" kapcsolatod igazi erőpróbája lehet a fél év, de ha beválik, az jó.
Mindazonáltal, szerintem egy harmadik.
nagy tévedés, hogy akivel egyszer testi-leki egységben voltam, hogy azt csak úgy el lehet hagyni.
Pszichiáter(Feldmár) beszél róla, bizony az egy életre átalakított, és maradandóan.
Neki utána lett párkapcsolata nekem pedig fél éve van párom aki nagyon szeret minket. " "
Ezt tőled idéztem... Ha annyira odalennél érte, meg se fordulna a fejedben az exed. Én azt hiszem kipróbálnám az exemmel, ha tényleg szeretem még, és meg tudjuk beszélni, és megígéri akár 1000* hogy minden oké lesz, törekedni fog ezerrel. És tudod miért? Mert ha a mostanit annyira nem szereted, akkor úgyis mindegy. Ha nem most, akkor később mennétek szét.
Hát, nem érdekel mennyire utáltok a véleményemért, de szerintem tinikorban vagy fiatal felnőtt korban még elmegy az, hogy melyik pasit válasszam, de amikor az embernek már gyereke van, családot alapított, felelős a családja érzelmi fejlődéséért is, akkor a minimum, hogy tudja már kit szeret.
Olyan nincs, hogy mindkettőt. Vonzódni bárkihez lehet, de szeretni csak egy valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!