A régi nyugodt biztosan vagy a uj izgalmasat választanád?
1 éve szakitottunk a férjemmel akkor 2 éves volt a kisfiunk igazából elhidegültünk egymástól ennyi volt az oka. Neki utána lett párkapcsolata nekem pedig fél éve van párom aki nagyon szeret minket. Apa 1-2 hónapja rájött hogy mi kellünk neki és vissza akar jönni. Nyílván szeretem még meg tudom milyen lenne vele.
A jelenlegi párom viszont a munkája miatt elmegy fél évre ami biztos szörnyű nehéz lenne nekünk.
Kit válasszak??????????????
Tudom h hülyeség de szeretem mind a kettőt. Más tipusú emberek.
Szerintem aki egyszer elhidegül valakitől, máskor is el fog. Képzeld el: visszamegy hozzátok, majd egy-két év múlva megint elmegy, mondván, elhidegült tőled. Aztán talál valakit, akitől ugyancsak elhidegül, újra rájön, hogy ti kellettek neki. És ekkor már a kisgyerek is sérül.Én megtartanám vele a jó viszonyt, láthassa a gyermekét bármikor, de nem folytatnám.
/36L/
Fogas kérdés..
Szerintem a legjobb megoldás az lenne, ha ahányan vagytok, összeköltöznétek egy úszómedencés villába mint az arabok!
Ezt bírom a muzulmánokban, nem csinálnak ilyenekből ügyet! ;)
Te egy "érdeknő" vagy!!
Azt a pasit választod mindig, amelyikhez valami érdeked fűződik!!
Ha ez most kicsit éppen nincsen veled, tepersz az előzőhöz.
Téged nem a pasik érdekelnek, hanem csak a saját magad kényelme!
Nem tudom milyen lenne újra kezdeni de igy lennénk egy család.
Másik aki szeret minket megéri e eldobni a régiért?
"Nyílván szeretem még " - helyreállítanám, ami jó volt ,de elromlott
(a kalandtól szépen elbúcsúznék.. nem szabad becsapni senkit..)
Miért van ez? miért annyi válás? miért annyi szenvedés, apátlan csonka családban felnőni kényszerülő gyermek?
- mert az emberek tévesen azt hiszik, meg lehet unni egy másk embert.
Nem lehet, met a lélek végtelen- és ilyenkor csak nem figyelnek, megszokásból foglalkoznak a dolgokkal, ami BŰN: ebből lesz az a téveseszme: a másik unalmas, eldobható.
"A lélek határait - mehetsz és meg nem találod,
bejárj bár minden utat, mélysége akkora."
Hérakleitosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!