Ha 2 testvér szereti egymást, kötelessége a másiknak segíteni ha szükség van rá Ugye?
A bátyám 1hónapja már hogy party drogfüggő, az akkori 90kg-jából ami fele arányban izom is volt, összement 60-70kg közé
Én kicsit sajnálom mert látni az arcán hogy be van esve neki, meg nem néz a szemembe hanem egy pontba fókuszál valamire
Az a nagy gubanc hogy én is túlestem már pár tablettán meg enyhébb szereken, de én nem csináltam belőle rendszert, mivel nekem még suli van márcsak ezért se
Ő már dolgozik régóta 25ön túl van, viszont a pénzét hamar elszórja annyi hogy a lakásra futja meg kajára a maradékot el partizza, meg nekem vesz ezt azt ha úgylátja érdemes
A lelkiismeretemnek fáj mert féltem nem tudja a határt és megöli magát, kora ellenére tapasztalatlan még
Én nem akarok neki papolni, csak van hogy adok bele neki pénzt és emiatt van bűntudatom
De amikor jól érzi magát vidám és fel van pörgetve, akkor én is el vagyok vele
Emiatt hogy kisegítem nem leszek ganéj?
A pia csak lassabban öl. De ganéj leszel. Nekem a nővérem nyomta először parti utána fokozatosan keménydrogokkal.
Kis híjján meghalt, mikor saját maga akarta elhajtani a kislányát.
Amivel segíthetzsz neki az az hogy minden testvéri kötelékeddel ráveszed hogy kezeltesse magát.
egy próbát megér, mikor tiszta lesz megkérdezem óhajtja-e befejezni
ennyit tehetek érte, orvos nem kell mert ezekről magában is letud szokni
Milyen idő közönként szedi azokat a szarokat??
Azzal hogy pénzt adsz neki csak mélyebbre taszittod és már természetes lesz neki hogy mindig vehet olyan szart még akkor is ha nincs pénze!
Egyébként nagy tévedésben vagy kérdező az ügyben hogy ezek a tabletták nem olyan ártalmassak mint a pia!!!!
Fogalmad sincs hogy mennyire szét bombázza az agyat,ezek kemény tudat módosittók amit lehet hogy most nem érzi hogy valami hátránya van,de ezek évekkel késöbb kijöhetnek!És miért szedi azokat a sz.arokat??
Miért nem iszik meg inkább pár sört,még az is jobb mint hogy ezekkel tömje magát!!
Ha tényleg segíteni akarsz neki, ne pénz adj, nanem vegyél neki kaját!
Az hogy 20-30 kilót ledobott egy hónap alatt, valószínűleg azt jelenti, hogy nem eszik rendesen. Talán semmit sem.
Szóval ha nem egy szívinfarktus viszi el a partydrogok miatt, lehet még skorbutos, súlyosan alultáplált.
Bármelyikbe bele lehet halni.
Kérdezd meg tőle, melyiket választja.
Mivan kislány, örökölni akarsz?
Adj neki több pénzt!
Én is azt gondoltam hogy lány vagy....
Nem tudom miért!
De még mindig nem derült mert attól még lehetsz az?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!