Ilyen helyzetben mit lehet tenni? Rossz férfi és női modelleket tanultam el a szüleimtől, hogyan változtassak rajta?
A mi családunkban anyukám hogy is mondjam, a dominánsabb, apukám passzív, nem igazán szól bele semmibe, nem ő irányít, így én is olyan lettem mint ő, mert a kisgyerekek ahogy felnőnek a szüleiktől tanulnak el modelleket, ennek utánajártam, és én nem akarok ilyen lenni, nagyon nehezen megy így a csajozás, teljesen máshogy kell viselkednem mint a berögzött minta.
21f
Két végletben gondolkodóknak. Ezt hívják társfüggőségnek. Ugyanis nem tudják a saját életüket élni. Az úgynevezett gyengébbik állandóan meg akar felelni az erősebbnek. Családállítás +1. Ismerd meg magad és mindent fogsz ismerni.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!
A válasz megírásának időpontja: ma 12:47
Egyébként így van ahogy ő mondta!Ezt hívják társfüggőségne és nem tudnak egyedül érvényesülni ez azért van mert általában a gyengébbik akaratu ember nem ismerte kimagát és nincs elég önbizalma és azt gondolja hogy ő egyedül nem tud végig vinni semmit az életben ezért kell neki egy erősebb pár,pl apukád esetében anyukás!Ha mind a két embernek megvan a saját kis élete és mindegyik rendelkezik kellő önbizalommal akkor ez nem alakul ki hanem egy egézséges kapcsolat!
Egyébként így van ahogy ő mondta!Ezt hívják társfüggőségne és nem tudnak egyedül érvényesülni ez azért van mert általában a gyengébbik akaratu ember nem ismerte kimagát és nincs elég önbizalma és azt gondolja hogy ő egyedül nem tud végig vinni semmit az életben ezért kell neki egy erősebb pár,pl apukád esetében anyukás!
Még annyi hogy pontossan ezért viseli anyukád a nadrágot mert nem érdekli!Így jó neki és nem mer szembe nézni saját magával,inkább megalázkodik!!!Ami hatalmas nagy hiba!Mert olyan lehetőségeket nyom el magában amiről fogalma sincs hogy benne van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!