Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek hogy el tudjam...

Mit tehetek hogy el tudjam fogadni hogy anyám csalja apámat?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez csak rájuk tartozik,de bennem egy világ dőlt össze,nem tudom elhinni hogy ez a mi családunkban is előfordulhat.Valahogy lelkileg bánt.Apum elfogadta,mert továbbra is együtt lakunk,bár veszekedések voltak, beleegyeztünk azzal a feltétellel hogy nem akarunk tudni róla, de nem veszi figyelembe, telefonálgat a faszijával,úgy hogy simán halljuk és ugy fáj hogy velünk mindig életunt meg veszekedik, de ha vele beszél nevetgél és jó kedvű.Engem hibáztat hogy kiderült,pedig én csak sejtettem hogy mit művel.Bármit mondok vagy csinálok belémveszik és ordibál velem hogy hagyjam békén és száljak le róla, mert azt csinál amit akar.Próbálok megértő lenni és beletörödni de nem megy.Nem tudok ránézni és már beszélni sem nagyon beszélek vele, ami azért is rossz,mert most költöztünk össze a párommal és babát is várok, de sajnos elköltözni nem tudunk és apu miatt nem is akarunk, de így naponta nagyon felidegesítem magam és félek hogy elveszítem a babát.Sajnos nem tudok nyugodt maradni.Tehetek valamit?Vagy az idő megoldja?
2009. márc. 13. 22:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Azért hogy az anyád kikacsintgat a házasságából nem feltétlenül csak ő az egyetlen felelős, ez legalább két emberen múlik. Tudom, kívülállóként könnyű elítélni a hűtlen felet, amíg magam nem kerültem ilyen helyzetbe én se gondoltam másképp. Azonban nem csak fekete és fehér a világ. Valami csak hiányzott az édesanyád életéből ha ennyire el lehetett csavarni a fejét. Mindenki csak a saját boldogságáért felelős. Elvárnád tőle hogy vergődjön a férje mellett, akkor is ha nem érzi már jól magát, csak hogy neked "nyugi" legyen? Bunkóság tőle hogy nem diszkréten intézi a dolgot, de - talán még emlékszel - a szerelem eléggé elveszi az ember eszét, hülye kamaszt tud csinálni meglett családos felnőttekből is. Kár emiatt cseszegetned, csak magad ellen fordítod (ahogy már meg is tetted). A szerelem és boldogság nagyon jó érzés, nem könnyen ereszti el az ember.
2009. márc. 21. 19:17
 12/12 anonim válasza:
Ha ilyen velem történne én nem tudnám elfogadni . Utálnám anyámat mert itt senki sem értheti meg igazán csak akivel ez történt. Mindenki azt mondja hogy semmi közünk nem lenne mert hogy a felnőttek dolga. De gyerekként ezt teljesen másképp éled meg és nem tudod elmagyaráni hogy mi bánt annyira benne de nem tudod elfogadni.
2015. márc. 12. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!