Mit tehetek hogy el tudjam fogadni hogy anyám csalja apámat?
Nem kell elfogadni.Ha anyukád nem fejezi be ezt a kapcsolatot,akkor az a legjobb,ha apukád vállik tőle.
Esetleg apúkáddal közösen venni egy házat,vagy albérletbe menni?
Szia, én ugyanebben a cipőben topogtam, csak kamaszkoromban. Elfogadni akkor nem tudtam, de miért is kellene? Dönthetsz úgy, hogy többet nem nézel rá anyukádra, nem beszélsz vele, ignorálod, de az azzal jár, hogy elveszíted őt. Aztán dönthetsz úgy, hogy hagyod dolgozni az időt, megpróbálod esendő emberi lényként tekinteni, aki időnként követ el hibákat, kicsiket-nagyokat, aki bánt másokat, aki rosszul dönt. Nem kell vele egyetérteni, de meg lehet próbálni együtt élni azzal a gondolattal, hogy anyukád most elég rossz úton jár, és kivárni míg ő, na és apukád eldöntik hogy hogyan tovább. Tudom, marha nehéz.
Ja és aki azt mondja, hogy ez csak a kettejük ügye, szerintem az téved, mert még felnőtten is megviseli az embert a szülei körüli hercehurca, és igenis hatással lehet a mindennapokra.
Vigyázz magadra és a kisbabádra!
Szia.
Nálunk is ez "volt" a helyzet muterom levelezésébe 1 elkapott pillanatkor beleolvastam amit a hapsival folytatott.
Másnap mit sem sejtően elkaptam a hapsit és rendesen elintéztem el is ment a kedve a családos nőktől.
Nem kell elfogadnod!!! Tenni nem tudsz ellene, úgy értem, hiába beszélsz édesanyáddal, attól még nem lesz vége, meg ha a pasassal beszélnél, annak se lenne sok értelme. Ettől még elfogadni nem kell, m. ilyet egészen egyszerűen nem szabad csinálni.
Ami tehetsz, az annyi, h. támogatod érzelmileg édesapádat, és anyukádat megpróbálod továbbra is tisztelni és szeretni. Még vége lehet ennek a helyzetnek, és ennél sokkal durvább helyzetben is tisztelni kell a szüleinket. Ahogy a soraidból kivettem, már felnőtt vagy, gondolom túl a lázadó kamaszkoron.
Párod nem dolgozik? Apukád miatt nem érdemes otthon maradni, nehogy a vége tényleg az legyen, h. vmi baja lesz a babának! És ha megszületik, még sokáig így marad, ezt foja látni, h. ez a normális? H. nagymama csalja nagypapát?
Imádom, amikor azzal jönnek, h. "már nem is lehet boldog?" Dehogynem, mindenki lehet boldog, de nem a másik boldogtalansága árán. Úgy nem csak, hogy nem szabad, hanem nem is kivitelezhető. Képtelenség.
Nem akarok beszélni sem anyámmal,sem a másik féllel.Nem sok értelme lenne csak megint pár nap ordítozás.Én annyit kértem tőle,ha én elfogadom a helyzetet ő se csináljon felesleges feszültséget.A babára szeretnék csak figyelni.Mire belenyugszom és kezdek megfeledkezni róla,csinál valamit amivel emlékeztet rá hogy "ez" a helyzet és ahogy viselkedik velünk és "Vele" gyomorforgató.Szinte úgy érzem élvezi a kínlódásomat.
Köszönöm mindenkinek a véleményét,talán az idő megoldja,másba már nem bízom.
06:58
Hálásnak lenni??? Miért?? Mert semmibe se nézi a házasságát a férjét és a gyerekét?? Hmm? Ezért? Ne viccelj már.
Az én szüleim is elváltak, mert apám csalta anyámat. Azután nem akartam beszélni apámmal és nem tekintettem apámnak. Hogy mondta a sok nagyokos: "De hiszen az apád... blablabla" Én meg mondtam, hogy ilyen ember nekem nem kell!
Kérdező:
Javaslom, hogy beszélj apuddal, pendítsd meg a válás kérdést és menjél vele a külön lakásba. Anyád meg hadd vidámkodja ki magát. Majd egy fél év múlva rájön, hogy baromságot csinált. De akkor már késő lesz.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!