Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, aki nem kapott...

Van olyan, aki nem kapott semmit nőnapra?

Figyelt kérdés
Én nem kaptam, sem apukámtól, sem az osztálytársaimtól, haveroktól, senkitől.
2009. márc. 13. 18:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! En sem kaptam pedig parkapcsolatban elek , ami igy elkeseritobb , mint a te helyzetedben. Annak idejen osztalytarsaktol en sem kaptam , de kesobb , mikor dolgozni kezdtem , kollegaktol es apukamtol mindig !Most viszont a paromtol nem , sot ! Egy szep veszekedest kaptam koran reggel !!! Tehat inkabb a semmi , mint ez . Ne felj , fogsz meg eleget kapni HA a megfelelo partnert talalod meg. Erre meg raersz!

Apukadtol lehet , hogy azert nem kaptal mert most nem olyan az anyagi helyzetetek , vagy egyszeruen elfelejtette , a ferfiaknal ez elofordul ! :) Fel a fejjel !

2009. márc. 13. 18:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam semmit, még csak annyit se hogy "boldog nőnapot". Bár igazából nem is hiányzik.
2009. márc. 13. 18:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én sem. fura, azt hittem egyedül voltam ezzel...
2009. márc. 13. 18:31
 4/17 anonim válasza:
92%
Nálam a Valentin-nap volt igy..Előtte 2 héttel egy apróság amit utána ugy állított be mintha Valentin napi lett volna..Nőnapra kaptam végülis...csak olyat amiről nagyon jól tudja h. allergiás vagyok.Érdekesek ezek a férfiak..
2009. márc. 13. 18:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

én kaptam egy szál virágot,ami péntek ota együtt figyel becsomagolva "eldugva" a többivel,és nőnapon mondta a párom,hogy ami marad az a tiéd!hát,nemtudom....

kaptam még Apukámtól és az Apósjelölttöl egy-egy szál virágot!

2009. márc. 13. 18:53
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
a rendszerváltás után egy ideig nem is emlegették a nonapot, valahogy azt is kommunista maradványnak tekintették. aztán rájottek, hogy milyen nagy "biznisz"-rol maradtak le és már most kezdik ismét reklámozni.
2009. márc. 13. 19:00
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Én sem kaptam semmit, csak egy "Boldog Nőnapot"-ot. Mondjuk Nekem a párom mellett minden nap egy ajándék! :) Ezért sem szívtam fel magam ezen. A férfiak már csak ilyen feledékenyek.. :)

Haven 23/L

2009. márc. 13. 19:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam. Előtte való nap vesztünk össze a párommal. Állítólag vett virágot, csak kidobta. De mástól sem, senkitől, sem apumtól, sem a bátyámtól, sem a barátainktól. Ez van, lesz még rosszabb is:))
2009. márc. 13. 19:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem kaptam semmit, szembe sem jutott. Bár mi alapvetően nem tartunk ilyen jellegű ünnepeket, még karácsonykor sincs különösebb ajándékozás. De az előfordul évente kétszer-háromszor, h' a férjem hazaállít valami ajándékkal vagy virággal. Nekem ez sokkal meggyőzőbb, mint a hivatalos ünneplés, de azt is megértem, ha valakinek hiányzik a figyelmesség. A munkahelyemen egyébként mindig megtartják: van virág, ajándék, össznépi buli.
2009. márc. 13. 19:32
 10/17 anonim ***** válasza:
97%

Én sem kaptam semmit, pedig az osztálytársnőim meg dobozos bonbonokat kaptak és csak ámultam, meg bámultam, amikor befalták azokat a finom, ezüstpapírba csomagolt finomságukat...

Kövör lányos fiú, 17

2009. márc. 13. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!