Miben kell lennie egy esküvői tanúnak (nő)?
Figyelt kérdés
Kis, polgári esküvőről van szó (14 fő). A menyasszony nem lesz habos-babos ruhában, hanem valamilyen fehér nadrágkosztümben.2011. máj. 18. 15:37
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy egyszerű kosztüm a legjobb megoldás (hogy nadrágos vagy szoknyás, az mindegy).
2/10 anonim válasza:
Ne öltözd túl a menyasszonyt, és ne legyen fehér a ruhád!
Lehet egy kosztüm, vagy egy egybeszabott ruha.
3/10 anonim válasza:
Ha szoknyás kosztümöt választasz, akkor inkább térdig vagy az alá érjen.
Ha nadrágosat, akkor ne térdnadrág legyen és ne is rövid. (!!)
Akármilyet is választasz a színére ügyelj (ahogyan azt már említették) de az anyaga sem mindegy! Ne utcai kosztümöt vegyél, hanem alkalmit. Van különbség.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Az a baj, hogy nincs normális kosztümöm és nem szívesen vennék 10 perc miatt akár csak egy blézert. Most nem állok úgy anyagilag...
Az nagyon gáz, ha fekete élre vasalt nadrágban megyek, fehér ingben és fekete hosszabb kardigánban? +magassarkú, ékszerek.
2011. máj. 18. 16:02
5/10 anonim válasza:
Az a baj,hogy feketét,fehéret,és pirosat nem illik felvenni esküvőre.Más színben rendben lenne.
7/10 anonim válasza:
A családban nincs olyan, aki szívesen adna neked kölcsön valami szépet?
8/10 anonim válasza:
Szerintem mehetsz fekete-fehérben, az alkalmi. Valóban nem érdemes beruházni, pláne, ha máskor nem vennéd fel. Alkalmi cipő legyen hozzá. Én kardigánt nem vennék fel a ceremónián.
9/10 anonim válasza:
fekete nadrág vagy szoknya fehér blúz tökéletesen elég lesz
10/10 anonim válasza:
Szép sminkkel, szolid kiegészítővel (fülbevaló, lánc) feltudod dobni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!