Mit tegyek a férjemmel? A probléma onnan ered, hogy nem szeretem az anyját, akit ő természetesen imád.
Szeresd tovabbra is a csaladodat, es azert havonta 1,5 orat birjal ki, ez tenyleg nem sok!
Sokan orulnenek, ha ennyi problemajuk lenne csak.
Hát azt a 1,5 órát szerintem jobban ki lehet bírni, mint ami nálunk van. A párom anyja messzebb lakik így 3 hetente itt tölti az egész hétvégét (ami nála a csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) Utálom. Mindig mást csinál mint kéne. Ringatná a 9 hónapos gyerekem mikor meg rászólok csak legyint, hogy ritkán látja. Mikor elmegy meg egy hétig nem akar egyedül elaludni a gyerek. Én is már gondoltam, hogy ebből elég meg is mondtam neki, amiből meg nagy bőgés hadak lettek, aztán meg sértődés, most meg meghallt az ő anyja és fel akar költözni Pestre, hogy mindig velünk legyen. Na én mondtam is a páromnak, hogy akkor mi költözünk.
Szóval vagy beszélsz vele a problémáról, (de úgy látom nálatok is felesleges) vagy a pároddal beszélsz kicsit keményebben.
Tipikus anyós! Ha elmentek, akkor amint látod, hogy a gyerek nyűgös, induljatok meg hazafelé. Mondd meg a férjednek, hogy a gyerek az első, és ha menni akar hát mentek.
Anyóst meg tojd le magasról, hogy mit beszél, rólad, vagy akárkiről, azzal idegesíted a legjobban ha levegőnek nézed. Hidd el van rutinom benne!
Szerencséd van,hogy csak 1,5órát kell elviselned!Nekem tönkre ment a házasságom,mert a párom édesanyja ugyan abban a lépcsőházban lakot mint mi.Ő a hatodikon mi meg a negyediken.Nekünk is van egy kisfiunk!Az anyós mindennap lejárt hozzánk,és mindenbe beleütötte az orrát.Egy idő után sokat vitáztunk,ebből kifolyolag,hiszen védte az anyukáját (nagyon anyás!),és naprol napra ment tönkre a kapcsolatunk!Most a már a vállást is beadtuk!
Sok szerencsét a kapcsolatotokhoz!!
Hidd el az a 1,5 óra nem sok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!