Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy irigyek voltatok egy rokonotokra?

Figyelt kérdés
Van egy unokahúgom, aki olyan amilyen én soha sem leszek. Neki rengeteg barátja van, ő a társaság középpontja, fel tud oldódni, tud bulizni stb. Én nagyon befeszülök mindig, nagyon ritka hogy fel tudjak engedni, visszahúzódó vagyok és gátlásos, barátaim sincsenek. Amúgy nagyon szeretem az unokatesóm, de mégis mikor találkozunk olyan kisebbrendűnek érzem magam, és pl mikor mutogatta a bulizós képeit, az jutott eszembe, hogy irigy vagyok rá, mert olyan amilyen...
2011. máj. 16. 21:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán jól éreznéd Magad egy buliban?

Amúgy mindenkinek más a fontos, vannak emberek, akik tényleg sok embert tudnak maguk köré gyűjteni, de nem feltétlenül barátok az ilyen emberek.

A zárkózottságon pedig lehet változtatni, ez csak Rajtad múlik. Azt nem mondom, hogy egyből központi ember leszel, vagy talán az sosem, de lehetsz olyan, akit is igenis kedvelnek a legtöbben.

Próbálj meg kapcsolatot teremteni olyanokkal, akik hasonló dolgokat szeretnek csinálni mint Te, akkor talán lesz sikerélményed. Nem feltétlenül jó az mindenkinek, ami a trend. Én sem élveztem sosem a bulikat, középiskolában volt is ebből konfliktusom, manapság viszont olyan barátaim vannak, akik azt szeretik csinálni amit én és nem akarok folyton másokhoz alkalmazkodni.

El kell fogadnod Magad olyannak, amilyen vagy, mert ha Te nem szereted önmagad, akkor másoknak sem fogsz tudni esélyt adni arra, hogy megismerjenek és megszeressenek.

2011. máj. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!