Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális kicsit beparázni...

Normális kicsit beparázni esküvő előtt? Veletek is előfordult?

Figyelt kérdés

Jövőhónapban lesz a lagzink és valahogy előjött belőlem egy kis pánik. Imádom a vőlegényem, ő a mindenem, biztos, hogy vele akarok lenni, ezért nem is értem, hogy mitől félek, csak valahogy most tudatosult bennem, hogy már csak 3 hét van hátra és nincs visszaút. Eddig úgy elvoltam foglalva a szervezkedéssel, hogy ez eszembe se jutott. Mostmár minden készen áll, minden el van intézve és hirtelen rámtört ez a fura érzés. Ti is éreztetek ilyet?

24/N

2011. júl. 24. 15:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Normalis. Ugyanugy a volegeny oldalarol is. Ez egy nagy lepes az eletben.

Menj el bratnovel pihenni egy par napot.

2011. júl. 24. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Óóó láttad volna sógornőmet az esküvőjük előtt.

Azóta is boldogan élnek egy tündér kis trónörökössel.

A lagzi után azt mondta ő attól parázott a leginkább, hogy ki kell állni mindenki elé, mindenki őket fogja nézni. Ő nem ilyen szereplős típus.

Pl. mikor a kikérő volt és megmutatta magát a násznépnek, mondta, hogy annyira zavarba jött mert mindenki őt nézte és nem tudta, hogy most tetszik-e nekünk, vagy valami gáz van vele? A videón még látszik is, hogy zavarában végigsimítja a ruháját, és végignéz magán. Azt gondolta valami nem oké:P pedig nagyon szép volt:)

2011. júl. 24. 15:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Én is félek ilyenektől, hogy nem fog tetszeni a ruhám, a hajam, a terem, a zene, a kaja stb stb. Sok stresszel jár, az az igazság.
2011. júl. 24. 15:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha normális parázni az esküvő előtt, akkor én nem működök normálisan, mert nem volt semmi ilyen. És a férjemnél sem.
2011. júl. 24. 16:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első férjemnél nagyon vártam a nagy napot!

A másodiknál én is paráztam ,de hogy,,,kár volt boldogok vagyunk :) hála égnek,,,

2011. júl. 24. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
én esküvő előtt minden nap azon gondolkoztam hogy tuti jó lesz e meg minden, meg hogy akarom e én ez, meg tuti jól döntök e :D ne aggódj ez normális, én is féltem az "ismeretlentől" de nyugodj meg nem változik semmi csak meglesz életed legszebb napja:) és összekötitek magatokat egy életre:) én nem bántam meg és nagyon remélem nem is fogom:) imádom a férjem és jó visszagondolni arra a szép napra...
2011. júl. 24. 17:18
 7/7 anonim válasza:
én vőlegéy vagyok,paráztam lánykérés előtt,igaz a 2 nem ugyan az,de szerintem normális. egyébként mindent vissza lehet csinálni ha mégsem válik be a dolog,én így fogom fel! kivéve ha gyerek is van,akkor megfontoltabb lennék...
2012. aug. 25. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!