Normális kicsit beparázni esküvő előtt? Veletek is előfordult?
Jövőhónapban lesz a lagzink és valahogy előjött belőlem egy kis pánik. Imádom a vőlegényem, ő a mindenem, biztos, hogy vele akarok lenni, ezért nem is értem, hogy mitől félek, csak valahogy most tudatosult bennem, hogy már csak 3 hét van hátra és nincs visszaút. Eddig úgy elvoltam foglalva a szervezkedéssel, hogy ez eszembe se jutott. Mostmár minden készen áll, minden el van intézve és hirtelen rámtört ez a fura érzés. Ti is éreztetek ilyet?
24/N
Normalis. Ugyanugy a volegeny oldalarol is. Ez egy nagy lepes az eletben.
Menj el bratnovel pihenni egy par napot.
Óóó láttad volna sógornőmet az esküvőjük előtt.
Azóta is boldogan élnek egy tündér kis trónörökössel.
A lagzi után azt mondta ő attól parázott a leginkább, hogy ki kell állni mindenki elé, mindenki őket fogja nézni. Ő nem ilyen szereplős típus.
Pl. mikor a kikérő volt és megmutatta magát a násznépnek, mondta, hogy annyira zavarba jött mert mindenki őt nézte és nem tudta, hogy most tetszik-e nekünk, vagy valami gáz van vele? A videón még látszik is, hogy zavarában végigsimítja a ruháját, és végignéz magán. Azt gondolta valami nem oké:P pedig nagyon szép volt:)
Az első férjemnél nagyon vártam a nagy napot!
A másodiknál én is paráztam ,de hogy,,,kár volt boldogok vagyunk :) hála égnek,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!