Nem tudtam még hogy terhes vagyok, és kétszer-háromszor előfordult, hogy egy picit többet ittam a kelleténél (lánybúcsú, aztán esküvő). Lehet valami baja a babámnak?
Sztem nem! Én az első babámat vártam amiről még nem tudtam,és fini kóser szilva pálinkát ittam...nem kis mennyiségben. Majd a másnaposség rendben lezajlott,de érdekes volt hogy 3 nap mulva hánytam...csináltam tesztet ami poz lett a doki közölte 6 hetes terhes vagyok. Uh..hogy mennyire féltem. most lesz 4 éves és ha ez kellett hozzá hogy ilyen tökéletes legyen akkor hajrá kóserszilva:D
Tavaly ősszel barátnőm lánybúcsuztatóját szerveztem ill a lagzira készültünk ezerrel. Mivel éppen projekteztünk a buli előtt (tanulva az első esetből) csináltam tesztet mert ha poz akkor no alkohol. Negatív lett így belehúztunk. 1 hét mulva lagzi. Pénteke csak megcsináltam még egy tesztet...negatív lett.(tünetem se volt csak nem árt az óvatosság). Lagzi fergetegere sikerült... Kedden nem jött meg és pénteken kiderült 5 hetes terhes vagyok. Szted??? Most vagyok a 37.-ik hétben és várom a második fiam megszületését. Eddig semmi baja,de a para bennem is ott van:D Ha megszültem nyilatkozom:D Addig is nyugodja meg,ha kibírta akkor meg akar születni:D Boldog babavárást:D
Szia! Én 2 éve pont így jártam. Nem tudtam még, hogy terhes vagyok és volt a lánybúcsúm, esküvőm, lakodalmi dínom-dánom, persze nem kevés alkohol kíséretében. Pont a lagzi napján kellett volna megjönnie, úgyhogy szurkoltam, hogy késsen már 1-2 pár napot, hát jól sikerült, mert a lagzira rá 1 héttel ott volt a kezemben a pozitív terhességi teszt. Én is paráztam rendesen, pláne, hogy az esküvő előtti héten még Aquaparkban is csúzdáztam. De aztán szerencsére a terhesség alatt minden vizsgálati eredményem jó lett és a kisfiam makkegészségesen született meg a 41. héten. Most 14 hónapos, és még egy megfázása sem volt.
Egyébként alkalmanként 1-1 pohár jó minőségű bort nyugodtan megihatsz a terhesség alatt is, külön ajánlják is, különösen ha alacsony a vérnyomásod. Én is megittam 1-1 pohárral, persze csak minőségi és nem tablettás bort (névnap, szülinap, a többi lagzi, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!