Előfordult már veletek, hogy irigyek voltatok egy
rokonotokra?
Figyelt kérdés
Van egy unokahúgom, aki olyan amilyen én soha sem leszek. Neki rengeteg barátja van, ő a társaság középpontja, fel tud oldódni, tud bulizni stb. Én nagyon befeszülök mindig, nagyon ritka hogy fel tudjak engedni, visszahúzódó vagyok és gátlásos, barátaim sincsenek. Amúgy nagyon szeretem az unokatesóm, de mégis mikor találkozunk olyan kisebbrendűnek érzem magam, és pl mikor mutogatta a bulizós képeit, az jutott eszembe, hogy irigy vagyok rá, mert olyan amilyen...
Én jó értelemben vagyok irigy a párom édesanyjára. Szuper anya, kedves, soha egy rossz szava senkire, és a férje egy olyan ember, amilyent én is kívánnék magamnak:)
2011. máj. 16. 21:56
2/11 anonim válasza:
az első hozzászólást én is irhattam volna...
leendő anyósom egy "példakép"...egyszerre feleség,dolgozó nő,csodás anya,jut ideje a hatalmas házra,a munkájára,a férjére (napokra elmennek sokszor wellnesezni),a beteg szülőkre,és még ránk is párommal
olyan értelemben irigy hogy irigylem,magamnak akarom vmi tulajdonságát/értékét rokonnak,nincs...el kell fogadni magad,vagy változni..de nem másra irigykedni
24/N
2011. máj. 16. 22:03
3/11 anonim válasza:
Igen amikor érettségire megkapta a gyönyörűszép vadi új tűzpiros Alfa Romeot.
2011. máj. 16. 22:04
4/11 anonim válasza:
A bagoly irigyli a fecskét. Pedig nem kéne, mert mindakettő a maga helyén jó és szükség van rá. Te legyél Te és Ő maradjön Ő. A felszínt megkaparva sokszor a vidám bulis képeken és a vetítőgép mögött nem varázs, csak parázs van.
Te a te életeddel foglalkozz és senkit ne "irigyelj".
2011. máj. 16. 22:10
5/11 anonim válasza:
Nincs annál nevetségesebb mint amikor a fecske bagolyt akar játszani, a fecske meg baglyot, ha érted mire célzok. :-D
2011. máj. 16. 22:11
6/11 anonim válasza:
Szia, na ugyanez volt a helyzet velem és az unokatesómmal kb.10 éve, ő volt a minden, én meg a kis falusi rokon, az összes barátja lenézett mert csöndes voltam, na most 10 év elteltével ő irigy rám, mert nekem családom van és rendes életem, míg neki mint nagyon bulizós, pörgős embernek hihetetlen módon még mindig felszínes sivár kapcsolatai vannak, és nem tud egy normális fickót összeszedni... úgyhogy fel a fejjel, nem vagy te semmivel se alattuk!!
2011. máj. 16. 22:12
7/11 anonim válasza:
illetve: Nincs annál nevetségesebb mint amikor a fecske bagolyt akar játszani, a bagoly meg fecskét, ha érted mire célzok. :-D
2011. máj. 16. 22:13
8/11 anonim válasza:
Én keresztapámra vagyok irigy, mert sebész. Na ez az, amihez nekem sosem lesz sem eszem, sem "ügyességem", sem elszántságom. Így maradok Fogtechnikus:P
23N
2011. máj. 16. 22:25
9/11 anonim válasza:
Nem.
2011. máj. 16. 23:53
10/11 anonim válasza:
Szerintem amit leirsz, az nem igazan irigyseg kategoria, hanem inkabb inspiralo a rossz erzes ellenere. Nekem ilyen pl. edesanyam, nagymamam szorgalma, az, hogy milyen jo haziasszonyok, apu, hogy mennyi mindent meg tud csinalni a haz korul - de ez nem irigyseg, hanem egyszeruen egy jo pelda, kovetendo minta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!