Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az én felfogásommal van a...

Az én felfogásommal van a baj? Régimódi vagy? Tényleg ez a "normális" manapság?

Figyelt kérdés

Egyre több helyen látok az utcán olyan embereket, párokat, ahol a tagok között szemmel láthatóan is nagy korkülönbség van.. Az internet is tele van olyan kérdésekkel, hozzászólásokkal, ami szintén azzal foglalkozik, hogy 10, 20 ne adj Isten 30 év különbséggel élnek párkapcsolatban a tagok.

Szerintem ez abszurd. Oké, egy fiatal lányra talán még rá lehet fogni, hogy apakomplexus meg blablabla és majd kinövi, viszont egy érett férfi mit akarhat egy olyan lánytól, aki a saját lánya is lehetne?? Mi vonzót lát benne? Egyébként azt sem értem, egy tizenéves lány, hogy feküdhet le egy harmincas férfivel. Ilyenkor nem jut eszébe az apja??

2011. máj. 16. 21:30
1 2 3
 21/27 Tubarózsa ***** válasza:
38%

Sziasztok! Elöször nem akartam irni, de már unom h aki nagy korkülönbségben él az egyik v mind2 tagot ok nélkül bántják. Ok sokan nem tudnak együtt élni joval idösebb emberrel, de miért nem lehet elhini ha vkik igy élnek az szeretik egymást és nem csak érdek kapcsolat? Köztem és vőlegényem közt elég nagy a korkülönbség, igen az apám lehetne, de nem az! Szex közbe meg nem apámra gondolok hanem magunkra figyelek. Közös az érdeklödési körünk. Ő buszvezetö én meg imádok és tudok is vezetni, hamarosan kezdem a c jogsit aztán a d -t és az +E-t is. Ebben maximálisan támogat. Velem egy idös exem arra is csunyán nézett h a b jogsit megcsinálom.... Velem egyidös párom egyszer volt. A többi 2-3évvel idössebb. De nem jöttem ki egyikkel se. Jelenlegi párommal közös az elképzelésünk a jövöröl. Soha nem akartam külföldön dolgozni és most se akarok. A vezetésen kivül sok mindenben hasonlo az érdeklödésünk, pl a zenében. Bulizni évente 2-3x járok. Akkor is tudok menni ha férjnél vagyok. Esküvö, gyerekek. Ezt szeretnénk. Még mielött azt hinnétek h a pénzért vagyok vele hát nem. Mert nem gazdag, 2,5év után nem élünk együtt, mert nincs hol és nincs miböl. Bár jol keres enek a nagy része elmegy az adoságokra... (Én még nem dolgozom csak diákmunkázok, mert egy érettségivel sehova nem vesznek fel... De. Azért levelezön tanulok közlekedésmérnökin.) Mi azért vagyunk együtt mert feltétel szeretjük és tiszteljük egymást.

Felkészültem a sok bánto válaszra, de senki kedvèért nem fogom felrugni ezt a kapcsolatot.

Ui:/ nem azt mondom h ez a normális és akkor most mindenki töle 20-25évvel idösebbel v fiatalabbal legyen hanem azt h ezt is elkell fogadni h van aki igy boldog és nem megmondani h mit akar a lány és mit a pasi, mert azt csak ök tudhatják.

Üdv 21N 47F

2011. máj. 17. 10:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nincs a felfogásoddal. Vannak olyan lányok fiúk akik a tőlük idősbbekhez vonzódnak, de ebben is van egy határ ami "normális". Vagyis attól függ ki hány éves. A 18-20 éves lányok felnéznek a nála 10-20 évvel idősebb pasikra, érettebbek, meg komolyabb a felfogásuk. Csak szerintem azt nem veszik észre hogy egy ilyen pasinak imponál hogy vonzónak tartja őket egy fiatal lány és persze hogy kedveskednek, meg bókolnak nekik, leveszik a lábukról, hogy megszerezzék őket. De ez az én véleményem, biztos van olyan pár ahol valóban működik, de szerintem nagyon kevés ahol mindkét fél szerelmes és nem csak testi vonzalom van a férfi részéről.
2011. máj. 17. 11:36
 23/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom miért kell ezeket az embereket bántani.

Aztán majd te is úgy jársz , te, aki a felemelted ellenük a hangod, hogy becsábít egy istentelenül jó 40-es pasi, aki mindenkit ver az ágyban és sármban is, aztán majd csak csodálkozol.

Én 26 vagyok és volt egy isteni 45 éves chilei szeretőm. 30-nak nézett ki, az ágyban és az életben is verhetetlen volt,semmi bajom nem volt a korkülönbséggel.Ez csak felfogás kérdése.

Ő elég érettnek tartott ahhoz, hogy együtt legyünk és nem is volt soha gond.

2011. máj. 17. 11:49
 24/27 anonim ***** válasza:

Szerintem megvan az előnye is ha valaki ilyen férfival van együtt, de csak inkább még több hátrányt tudok felsorolni.

Én 22 éves vagyok a párom pedig a tendenciával ellentétben, férfi létére 2 évvel fiatalabb nálam.

Tökéletesen kijövünk, megért és sokkal érettebb mint akiket előtt ismertem. Mindig azt mondtam, hogy biztos magamnál érettebb férfi lesz a párom, addig úgy is volt, de pl. 17 évesen nem voltam egy 23 éveshez való mert nem ua. vártuk a kapcsolattól.

Vele viszont egy ütemben tudunk fejlődni és csiszolódni. Ez nekem sokkal jobb, mintha már a gyerekre készülne.

Viszont azt is megértem, aki azt mondja, hogy a fiatal korosztály nem túl férfias, el kell ismerni, hogy van most egy ilyen nőiesedő hullám, és valóban nem túl ideális.

Én pl. a csupasz férfiakat sem szeretem. Jó látsszon ki a szőrből, de nem tudok elképzelni annál undorítóbbat, mint ha egy férfi szedi a lábán a szőrt :P

2011. máj. 17. 11:57
 25/27 anonim ***** válasza:

ez mind szép és jó de kérdezhetek valamit?miben zavar ez téged?

ha nem tartod jónak hát ne kezdj olyanokkal akikkel nagy a korkülönbség köztetek, de azokkal ne törődj és főleg ne piszkáld őket akik boldog kapcsolatban élnek a korkülönbség ellenére. én magam nem vagyok érintett a dologban, egyidősek vagyunk a párommal, de nem értem hogy ez neked miért szúrja így a szemed, hogy még kérdést is kiírj róluk.had legyen már mindenki boldog azzal akit szeret,amíg nem ártottak neked ne érdekeljen.

2011. máj. 17. 17:12
 26/27 anonim ***** válasza:
Pont most olvasok egy nagyon jó pszichológia könyvet (Allan és Barbara Pease - A férfinak szex kell a nőnek szerelem). Gyönyörűen, hétköznapi nyelven le van írva sok minden, köztük az is, hogy a férfiak tudat alatt, a hormonok által vezérelve választanak párt, ahogy a nők is, de a férfiaknak fontos, hogy fiatal legyen, mert az vonzza őket a megtermékenyítés miatt. (még ha valójában nem is akarnak gyereket, de ezek a hormonok a háttérben vezérelnek, ügyködnek)
2011. máj. 17. 19:43
 27/27 anonim ***** válasza:

""Az én felfogásommal van a baj?""

IGEN!!!!!!!

2011. máj. 19. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!