Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintettek ez nem felháborít...

Szerintettek ez nem felháborító? =[

Figyelt kérdés

[link]

Am az én vélemményem:Hülye ökör barom állat szivesen megnézném ahogy kivégeznék :@@rem villamosszéket használnak vagy megkinoznák mielőtt lelövik vagy vlm :@@

2011. máj. 16. 14:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
85%

Na megnyitottam most a linket. Elolvastam. Na akkor jó, végre most az egyszer igazságos ítéletet hoztak, Halálbüntetés az kell az ilyennek!!

Hogy lehet valaki ilyen szívtelen dög?!?Nem nevezném ezt még embernek sem,nemhogy anyának.://

2011. máj. 16. 14:09
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyent én is megsütném...
2011. máj. 16. 14:10
 13/34 anonim ***** válasza:
90%
Hát, ebből is látszik hogy az ember a legnagyobb állat.
2011. máj. 16. 14:11
 14/34 anonim ***** válasza:
92%

Nyugodtan olvassátok el, a nőt kivégzik.

Nem vagyok halálbüntetés-párti, de ebben az esetben egyetértek vele. Jézusom....

2011. máj. 16. 14:14
 15/34 anonim ***** válasza:
91%
Ja, kivégzik valami humánus módszerrel...inkább bevágnám őt is valami óriás mikróba, érezze, amit a baba.
2011. máj. 16. 14:16
 16/34 anonim ***** válasza:
92%
hogy lehet ezt tenni egy kisbabával aki még meg, se tudja védeni magát? csak egy dolog rossz abban, hogy kivégzik...a kisbaba 2 percet szenvedett , ez a roh@dék meg 1 perc alatt meghal az injekciütól...ilyenkor kéne visszahozni a villamosszéket! ha a baba szenvedett szenvedjen az is aki megölte!
2011. máj. 16. 14:18
 17/34 anonim ***** válasza:
78%
Nem szeretem a gyerekeket,de nagyon sajnálom a kicsit,nem ő tehetett róla,hogy megszületett.
2011. máj. 16. 14:19
 18/34 anonim ***** válasza:
82%
ó*
 19/34 anonim ***** válasza:
83%
Őszintén megmondom: nem igazán szeretem a gyerekeket, de ez teljesen sokkolt. Ha rajtam múlna simán bevezetném a szemet szemért fogat fogért elvet. Ezt a gennyládát is meg kéne sütni, élve elégetni, az kéne neki.
 20/34 anonim ***** válasza:
90%

Úristen!Az ilyent még állatnak se lehet nevezni,mert még az állat is különb ettől,ők legalább vigyáznak,és felnevelik a kölykeiket!!

Az ilyent mint ez az undorító féreg,én legszivessebben nyilvánosan kínoznám meg,és közben ujjonganék,meg tapsolnék is örömömben!Kár hogy nem teszik be őt is egy mikróba jól megsütni,a sima halálra ítélés,pl.felakasztás,vagy injekciók,az neki kegyes halál lenne.

2011. máj. 16. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!