Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen a családom? Ugye...

Miért ilyen a családom? Ugye nem normális dolgok ezek?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, nov. óta külön élek tőlük. de heti 1 max 2szer haza megyek látogatóba. hétvégén voltam otthon és azt vágták a fejemhez h azért járok haza h ellopjam a pénzüket. mivel apának elég sok pénze eltűnt. anya és a 2 húgom se dolgozik. én keresek havi 120e ft ot és engem gyanúsítanak meg a lopással. persze egész végig a nappaliban ülünk együtt.

és ez annyira szarul esett, és még nekik állt feljebb mikor megmondtam a véleményem h nem én voltam, keressék máson.

de otthon mindenki hazudik mindenkinek, ruhák kozmetikumok tűnnek el (köztük az enyémek is), és soha semminek nincsen gazdája. csak megy a cigánykodás, meg az egymás vádolása.

őszintén szólva engem ezek annyira megviselnek, mivel épp h nekik kellene szeretniük engem, erre meg nem :(

2011. máj. 16. 06:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

az elején nem sűrűn mentem haza, havonta 1szer vagy ritkábban. de aztán hívtak ebédelni és haza mentem, és ezután már minden héten szombaton v vasárnap otthon ettem. azt hittem minden normális, erre most meg meggyanúsítanak ilyennel.

de végül is mindig ilyenek voltak, nem tudom mit vártam tőlük. csak hát rosszul esik h pont ők ilyenek velem :(

2011. máj. 16. 16:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Az van, hogy féltékenyek Rád.

Képzeld el: ők otthon ülnek, egyedül Apa keres, mindenki frusztrált, erre megérkezel Te, akinek biztos állása, önálló egzisztenciája, ne adj Isten jókedve is van :O, máris ott a kellő indok, hogy ellenszenvesen viselkedjenek veled.

Szerintem ne vedd komolyan a vádakat, biztosan szeretnek, hiszen a család tagja vagy... de szerintem trükközz egy kicsit! Egy próbát megér...

Hívd fel őket azzal jövő hónap elején, hogy elloptak mindenedet, a fizetéseddel teli pénztárcádat. Sírd el nekik, hogy mekkora szörnyű helyzetben vagy, ezt fizetni, azt fizetni, emiatt kölcsön kellett kérj, azt sem tudod, mikorra tudod visszaadni... sajnáltasd magad... meglátod, hogy visszatér a rokonszenv, csak ne legyél annyira "tuti". Szinte 100%, hogy ez okozza a durva magatartásukat!!!

Amint "leesel a földre", sokkal inkább közéjük valónak fognak érezni, fogadnék is erre! :)

Próbáld ki, majd' meghalok a kíváncsiságtól, hogy hogyan reagálnak.

2011. máj. 18. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl feszültek a szüleid a pénz miatt. Nem veled van a baj,ne vedd magadra,csak idegesek,talán rossz az anyagi helyzetük.Na meg lássuk be 3 (2) lánygyereket nevelni se könnyű,gondolom megy az egymásra mutogatás,a hiszti,a hugaid elég nehéz korban vannak szüleid számára.Meg kell várni hogy lenyugodjanak.Nem baj ha ritkábban látogatod meg őket,esetleg a szüleid látogassanak téged a hugaid nélkül,talán így tudtok normálisan beszélgetni.Az se jó ha hónapokig nem mész,mert ezzel magadnak is ártasz,csak felőrlődnének az idegeid,jobban mint így mert hiányoznának.
2011. máj. 18. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!