Mit is csináljak az életemmel?
Édesanyám meghalt, sokszor már elegem van, feladnám, elköltöznék hazulról.
Néha sok a családom, az agyamra megy, mármint a nővérem, a mamám és a nevelőapám... (ami itt tart a 4 kicsi tesóm.)
Mit tegyek? Értelmes válaszokat kérek szépen.
A leghelyesebb az h ha megvárod míg a 4 kicsi felcseperedik.
Mert nekik is kell 1 fiatal megértő testvér Mamád és Nevelőapád nem tud elméjülni a kamaszok gondjaiban annyira mint te.
Hány éves vagy.?
Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat!
Hát mi is bánt?? Konkrétan az, hogy mielőtt anyukám meghalt, sokat segítettem neki, a gyerekekkel és neki is, mert nagyon beteg volt... és ez a dolog nevelőapámnak és nővéremnek már elfelejtődött... sajnos csak ez az egy dolog bánt. konkrétan az, hogy a nővérem most haza költözött és "segít"... ővé az elismerés, mert, hogy ő haza költözött e miatt, pedig most is ugyan annyit segítek itthon, csak azzal a különbséggel, hogy néha napján nem én fürdetem meg a csöppségeket, mert dolgozom. (diákmunka)
és nekem csak ez a bajom, semmi más.
18 éves vagyok.
Tarts ki, de építgesd a saját életed!
Ha lesz munkád, elköltözöl és hazajársz segíteni.
Legyenek barátaid, legyen saját privát programod is Te is legyél fontos, ha más nem magadnak. Gondozd úgy magadat, mintha egy testvér lennél.
Rendezd úgy hogy legyen örömed, menj el szórakozni, vagy beszélgetni máshova.
Barát/barátnő? Szerelem? Ha lenne ilyened, segítene neked. Nehéz dolgod van.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat, sok pozitívat láttam benne, hát néha fel sem veszem, amit mondanak... vagy amit csinálnak.
Hát szoktam sokat beszélgetni anyuval (ne nézzen senki sem hülyének...)
és van amikor az ő gondolkodásával élek/gondolkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!