Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm nem mond...

A legjobb barátnőm nem mond igazat mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már nem az első eset hogy a barátnőm hazudott. Csak most nem tudom hogy mit kéne csinálnom. Tetszik egy fiú és ezt ő is tudja és beszélt vele ő is. És elolvastam egy levelet, amiben a fiúval beszélt. de az elejét nem láttam. ÉS az volt benne:

-én akarom neki elmondani ^^

és a pénteket ne felejtsd el.

-és mi lenne ha nem mondanád el neki.:D

-előbb utóbb úgyis megtudja.

-ahogy jónak látod :D

de vele óvatosan :)

légyszi :)

és nem értem hogy mit kéne elmondania. és beszéltem vele, de ő nem tudja hogy én ezt is elolvastam, csak a többit már nem lehetett vissza olvasni. És nem tudom hogy most mi legyen, mert nem mondott még semmit. De ha elmondom hogy ezt elolvastam akkor meg megharagszik rám. De ha meg közbe ők összejönnek.. Szóval nem tudom hogy mit kéne tennem. Az is lehet hogy jó hírt az amit el kell mondania, de már nemtudok bízni benne.

2011. máj. 15. 14:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lesz valami pénteken? Születésnap vagy bármi egyéb?
2011. máj. 15. 15:00
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
akkor várd ki a pénteket, hátha történik valami. kérdezd meg hogy péntekre van e valami programja... amúgy anynira nemkéne kiakadni rajta
 13/29 anonim ***** válasza:
62%

Tuti összejöttek, és ezt akarják neked elmondani. Odaadták neked a levelet vagy hogy olvastad el? Egyáltalán miért olvastad el ha nem illik?

Amúgy tényleg nem hazudott semmiben. És ne olvass olyat ami nem rád tartozik... előbb-utóbb úgyis megtudtad volna!

14/29 A kérdező kommentje:
ezzel mind tisztában vagyok.. de értsétek meg hogy ő szétszedte az egyik kapcsolatom. És azóta nem tudok benne megbízni. És én nem tiltottam meg csak megkértem. Ő ígérte meg.
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
persze mert ha azt mondta volna hogy ő mégis akar vele beszélni, akkor meg kitört volna a hiszti meg stb. nyilvánvaló hogy nem akarta. amúgy meg úgyis megtudod...
2011. máj. 15. 15:02
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
Az nem kapcsolat, amit szét lehet szedni, az pedig nem barátnő, aki ilyet csinál, te mégis barátkozol vele, szóval szerintem nem csinált ő semmit.
2011. máj. 15. 15:02
 17/29 A kérdező kommentje:
nem lesz semmi pénteken. És ha valami jó dolgot akarna elmondani akkor azt már megtette volna.. És elhihetitek hogy hazudott nekem. És ezt azért tudom, mert a pasikról mindig hazudik nekem. mint utólag kiderült az hogy ő szerelmes abba akivel összejöttem, de azt mondta hogy utálja és utána meg tönkre tette a kapcsolatunkat.
2011. máj. 15. 15:04
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

De mégis hogy tette tönkre?

Egyébként szerintem is összejött a sráccal, de ha így is van, az nem a lány bűne, a srácnak valószínű ő tetszett.

2011. máj. 15. 15:05
 19/29 A kérdező kommentje:
Úgy tette tönkre hogy belépett az msn-embe és ott írt neki valamit utánna meg beszélt a sráccal hogy ne jöjjön velem össze.. de az okot nemtudom
2011. máj. 15. 15:06
 20/29 anonim ***** válasza:
83%
akkor meg szakíts vele ha biztos vagy benne hoyg öszejöttek. mit lehet erre mondani?
2011. máj. 15. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!