A legjobb barátnőm nem mond igazat mit csináljak?
Már nem az első eset hogy a barátnőm hazudott. Csak most nem tudom hogy mit kéne csinálnom. Tetszik egy fiú és ezt ő is tudja és beszélt vele ő is. És elolvastam egy levelet, amiben a fiúval beszélt. de az elejét nem láttam. ÉS az volt benne:
-én akarom neki elmondani ^^
és a pénteket ne felejtsd el.
-és mi lenne ha nem mondanád el neki.:D
-előbb utóbb úgyis megtudja.
-ahogy jónak látod :D
de vele óvatosan :)
légyszi :)
és nem értem hogy mit kéne elmondania. és beszéltem vele, de ő nem tudja hogy én ezt is elolvastam, csak a többit már nem lehetett vissza olvasni. És nem tudom hogy most mi legyen, mert nem mondott még semmit. De ha elmondom hogy ezt elolvastam akkor meg megharagszik rám. De ha meg közbe ők összejönnek.. Szóval nem tudom hogy mit kéne tennem. Az is lehet hogy jó hírt az amit el kell mondania, de már nemtudok bízni benne.
szerintem összejöttek
Ha jó hír lenne, akkor gondolod nem mondaná el minél előbb? Szerintem ezen a héten készíti elő majd a talajt, hogy elmondja neked. Én alávágnék, és kifejezetten a tudomására hoznám, hogy ha elkezd járni a kiszemeltemmel, akkor a barátságunknak vége: kb úgy hogy képzeld a nővérem legjobb barátnője azzal a fiúval jött össze akit a nővérem kinézett magának. Én ha a helyében lennék, akkor többé nem lenne a barátnőm, az biztos (vagy valami hasonló sztorit lenyomni)
AMúgy rajtad áll: elviselnéd e a legjobb barátnődtől azt ha lecsap a kiszemeltedre, vagy sem?
1. Más levelezését olvasni szemétség.
2. Honnan tudod, hogy rólad van szó, neked kellene valamit elmondani?
3. Ebben hol a hazugság? Egyelöre csak legrosszabb esetben is valamit nem mondott el neked, de - mint irtam - egyáltalán nem biztos, hogy rólad beszétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!