Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a barátomnak, hogy...

Elmondjam a barátomnak, hogy valaha 100 kg is voltam?

Figyelt kérdés

Volt egy nehezebb időszak az életemben, amikor rengeteget híztam rövid időn belül. Depressziós voltam, rengeteget ettem, nem mozogtam és így sikerült elérnem, hogy több mint 100kg legyen a súlyom.

Azóta eltelt egy év és sikerült lefogynom, sportos, vékony alakom lett. Megismerkedtem egy fiúval, de egyelőre nem tudja, hogy kövér is voltam.

Szerintetek elmondjam? Félek, hogy kiábrándulna.

2011. máj. 15. 11:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy az egyik valaszolo irta is, en is felnek az ilyen sracoktol, mert ha nem is szulestol, de barmi mastol felszedsz 10-20 kilot akar, akkor szamomra egyertelmu, hogy segitek a masiknak lefogyni, meg lelkesitem es nem lenezem, amiert meghizott. Ez nekem fura es szuklatokorusegre utal, de en nem ismerem, lehet, hogy nem annyira veszes, csak az itt leirtakbol, nekem ez a viselkedes kiabrandito. (nem egy feminista kover no vagyok, en 173 cm es 60 kg vagyok, tehat nem azert irom)
2011. máj. 15. 12:49
 22/29 anonim ***** válasza:
És akkor mivan, ha olyan v
2011. máj. 15. 12:55
 23/29 anonim ***** válasza:
84%
Én pár éve 93 kiló voltam rövid piros hajjal és hófehér bőrrel. Azóta lefogytam fekete hosszú a hajam és barna a bőröm. Nem hiszem, hogy az hogy régebben hogy néztem ki befolyásol bármit is. Mindenki változik az évek alatt. Párom pl megkopaszodott hát most istenem ettől még nem szakitanék. Szóval nem értem mit szégyelsz a változáson pláne, hogy náled ez pozitív.
2011. máj. 15. 12:56
 24/29 anonim ***** válasza:
És akkor mivan, ha olyan voltál? Ez nem értem mér nagy szám
2011. máj. 15. 12:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, én meg egy időben szőke voltam, meg vörös is voltam, most meg fekete hajam van. Ettől még nem titok, hogy volt más színű hajam is, pedig biztos van olyan pasi, akinek valamelyik korábbi hajszínem nem jött volna be. Pl. a volt barátomnak sem tetszett a szőke haj, aztán amikor előkerült rólam egy régi kép, amin szőke voltam, annyit mondott rá, hogy a mostani jobban áll.

Ez is ugyan olyan szerintem. Mondjuk hajszínt egyszerűbb váltani, mint lefogyni, de akkor is az a lényeg, hogy most milyen vagy, nem az, hogy milyen voltál. Ha azért dobna, mert régen kövér voltál, akkor annak a pasinak valami baj van az agyával, és jobb, ha ez most derül ki, mintha később.

2011. máj. 15. 12:57
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Én csak gratulálni szeretnék Neked a kitartásodhoz:) Szertintem ha bizol benne elmondhatod, te ismered őt, de ha még nem annyira komolya a kapcsolatotok, akkor inkább várj a dologgal.

21/L

2011. máj. 15. 13:05
 27/29 anonim ***** válasza:

Ne legyél buta, nem tudod magadban tartani egy életen át, ha már most zavar, hogy nem tud róla. várj egy megfelelő alkalmat és mondd el neki.

De ami miatt írtam ide, az az hogy gratulálhassak! Pont ennyi kiló vagyok és a magasságom is ennyi, de nekem sosem kellett érte semmit tennem. Téged kéne példa elé állítani a sok kövér nőnek, hogy 100 kilóból is lehet gyönyörű alakja vkinek. :) Szerintem nagy hülye lenne a barátod, ha emiatt otthagy, inkább jobban kéne becsülnie ezután, hogy képes voltál felállni.

L/20

2011. máj. 15. 14:37
 28/29 anonim ***** válasza:
12:56 - Edina?
2011. máj. 16. 00:44
 29/29 anonim ***** válasza:
hát ha ettől kiábrándul sok jóra nem kell számitani tőle.akkor jobbis ha kiderül.de nem hiszem.én kifejezetten büszke lennék magamra ha ennyi kilótól megszabadulnék(nem vagyok kövér csak elméletileg mondom). ha elmondod az okát is a hizásnak,akkor főleg nem kéne neki kiábrándulni.sőt inkább reklámozni kéne téged,hogy milyen kitartó vagy meg ilyenek,én tuti büszke lennék rád
2011. máj. 17. 02:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!