Elmondjam a barátomnak, hogy valaha 100 kg is voltam?
Volt egy nehezebb időszak az életemben, amikor rengeteget híztam rövid időn belül. Depressziós voltam, rengeteget ettem, nem mozogtam és így sikerült elérnem, hogy több mint 100kg legyen a súlyom.
Azóta eltelt egy év és sikerült lefogynom, sportos, vékony alakom lett. Megismerkedtem egy fiúval, de egyelőre nem tudja, hogy kövér is voltam.
Szerintetek elmondjam? Félek, hogy kiábrándulna.
Nahát, én meg egy időben szőke voltam, meg vörös is voltam, most meg fekete hajam van. Ettől még nem titok, hogy volt más színű hajam is, pedig biztos van olyan pasi, akinek valamelyik korábbi hajszínem nem jött volna be. Pl. a volt barátomnak sem tetszett a szőke haj, aztán amikor előkerült rólam egy régi kép, amin szőke voltam, annyit mondott rá, hogy a mostani jobban áll.
Ez is ugyan olyan szerintem. Mondjuk hajszínt egyszerűbb váltani, mint lefogyni, de akkor is az a lényeg, hogy most milyen vagy, nem az, hogy milyen voltál. Ha azért dobna, mert régen kövér voltál, akkor annak a pasinak valami baj van az agyával, és jobb, ha ez most derül ki, mintha később.
Én csak gratulálni szeretnék Neked a kitartásodhoz:) Szertintem ha bizol benne elmondhatod, te ismered őt, de ha még nem annyira komolya a kapcsolatotok, akkor inkább várj a dologgal.
21/L
Ne legyél buta, nem tudod magadban tartani egy életen át, ha már most zavar, hogy nem tud róla. várj egy megfelelő alkalmat és mondd el neki.
De ami miatt írtam ide, az az hogy gratulálhassak! Pont ennyi kiló vagyok és a magasságom is ennyi, de nekem sosem kellett érte semmit tennem. Téged kéne példa elé állítani a sok kövér nőnek, hogy 100 kilóból is lehet gyönyörű alakja vkinek. :) Szerintem nagy hülye lenne a barátod, ha emiatt otthagy, inkább jobban kéne becsülnie ezután, hogy képes voltál felállni.
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!