Elmondjam a barátomnak, hogy valaha 100 kg is voltam?
Volt egy nehezebb időszak az életemben, amikor rengeteget híztam rövid időn belül. Depressziós voltam, rengeteget ettem, nem mozogtam és így sikerült elérnem, hogy több mint 100kg legyen a súlyom.
Azóta eltelt egy év és sikerült lefogynom, sportos, vékony alakom lett. Megismerkedtem egy fiúval, de egyelőre nem tudja, hogy kövér is voltam.
Szerintetek elmondjam? Félek, hogy kiábrándulna.
nemhiszem el h 1 év alatt 100kg-ból lett egy sportos vékony testalkatú csaj. ez lehetetlen.
am meg elmondhatod neki csak képeket ne mutass róla.
Az egyik válaszodat nézve: rosszul van a kövér nőktől, és kiábrándulna belőled, ha látná milyen voltál.
Akkor most képzeld magad a jövőbe, ha terhes vagy, netán felszedsz 10 kilót a gyerek mellett, kiábrándul belőled és lelép?
Vigyázni kell az ilyen "pasikkal"
Szerintem most még ne mondd el. Várj vele egy picit, amíg bizalmasabb lesz a kapcsolatotok és teljesen beléd szeret. Akkor már valószínűleg nem fogja érdekelni.
Egyébként valamit nem értek.
Hogy lehet, hogy nem is látszik rajtad a régi túlsúly? Nem lettél striás? Nem nyúlt meg a bőröd? Nem maradt rajtad narancsbőr?
Egyébként megoszthatnád velünk, hogy hogyan sikerült ezt a szép eredményt elérni.:D
172cm és 59kg vagyok most.
Az egyik válaszoló kérdezte, hogyan fogytam. Update módszer szerint, de nem az ő méregdrága termékeit vettem, hanem normális élelmiszereket. Csak 1-es kódú kajákat ettem.
És hetente 5-6szor edzettem 1 órát (az elején mondjuk kevesebbet).
Nem látszik meg a régi túlsúly, gondolom azért, mert mielőtt híztam, aktívan sportoltam és odafigyeltem az étkezésre. Gondolom ezért is sikerült elég hamar visszaállni a régi életmódra.
Igaz, néhány striám van egy kis narancsbőr is, de nem vészes. A bőröm nem nyúlt meg.
Szerintem nyugodtam elmondhatod. Én párom régebben 105 kg volt (most 80 kg). Láttam is róla régebbi képeket. Semmi kiábrándítót nem találtam benne. Nagyon szeretem és egy ilyen apróság nem változtat ezen semmit.
Ez is egy része volt az életének amit én vele együtt elfogadtam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!